נשמע ממש מאתגר! עושה לי חשק לעבור את זה!את צורכת סמים קלים ?
את צורכת סמים קשים ?
יש לך רישום פלילי כל שהוא ?
את מתחזה לאחרת כשאת גולשת ב'פרוג' ? []
יש לך אוברדרפט מעבר ל - 50.000 שקל ?
בקיצור זה רעיון מול איש מקצוע חד עיין וחריף מבט - -
הוא שואל כל מיני שאלות בכל מיני תחומים שאת אפילו לא מבינה את הקשר שלהם -
כמו מה ?
סתם דוגמה - עלולים לשאול אותך [לא ממש אותך אבל שואלים..] האם פעם היית בחדר חקירות של המשטרה - התשובה שלך תהיה "אני ? בחיים לא"
אחרי עוד אין ספור שאלות הוא עלול לשאול "מה דעתך על איכות נייר הטואלט בשרותים שבמשטרת יפתח" - - את עלולה לענות אז את האמת - הכי גרוע שנתקלתי בחיים שלי
בקיצור או שאת אומרת רק אמת - ומשדרת רק אמת בזמן הראיון -
או שאת שקרנית מדופלמת - - אז את צריכה להיות עיירנית וחדה כתער כי יש להם אין ספור שאלות הצלבה מכשילות במיוחד.
וכמו כן איפה עושים את זה?נשמע ממש מאתגר! עושה לי חשק לעבור את זה!
סתם מסקרנות, מתי עורכים מבחן כזה? ולאיזה מטרה?
הוצאת לי את המילים מהפה.נשמע ממש מאתגר! עושה לי חשק לעבור את זה!
מתי ?נשמע ממש מאתגר! עושה לי חשק לעבור את זה!
יש מקומות ממש גדולים שיש להם במחלקת כוח אדם - אדם שזה תפקידווכמו כן איפה עושים את זה?
לכי ישר על פוליגרףהוצאת לי את המילים מהפה.
תודהיש מקומות ממש גדולים שיש להם במחלקת כוח אדם - אדם שזה תפקידו
בדרך כלל יש מכונים חיצוניים שזה עיסוקם [לא היחיד כמובן - חברות שמתמחות בסינון עובדים]
1. לךלכי ישר על פוליגרף
אומרים שזה נחמד יותר למרות שאלו בדיקות שונות לחלטין
[אחת בודקת עבר ואחת בודקת עתיד]
האמת שחפרתי ע"ז קצת ברשת ולא מצאתי מקום ויראלייש מקומות ממש גדולים שיש להם במחלקת כוח אדם - אדם שזה תפקידו
מחשב וחוקר זה פונקציה של רמת האמינות הנדרשת -אני עברתי את זה מספר פעמים בכניסה למקומות עבודה
בפעם הראשונה (לפני 15 שנים) זה היה מול חוקר בפעמים הבאות זה היה מול מחשב
מה שאני זוכרת מהשאלות זה:
האם את שקרנית?
האם משהו שלח אותך לעבוד כאן?
האם את שותה אלכוהול?
מה תעשי אם תראי מישהו בעבודה שגנב עט?
האם לדעתך שקר לבן הוא אמת?
השאלות נשאלות אלף פעמים מכל זווית אפשרית כך שקשה לרמות
פוליגרף בודק רק עבר -1. לך
2. פוליגרף לא תמיד אמיתי
כאן השאלות מאוד מגוונות בשונה מפוליגרף ויש לי הוכחות לכך מכאן ועד ל.........
אבל אני לא רוצה להסיט את הנושא
בכ"א תודה רבה
זה לא משהו שעובדת עושה ביוזמתה -האמת שחפרתי ע"ז קצת ברשת ולא מצאתי מקום ויראלי
אני מבין שאין מקום כזה ברשת אלא אך ורק פנים מול פנים
יש לכם מושג בערך כמה עולה??
התשובה בחתימה [שלך - כן ?ומה מטרת המבחן?
יש מושג איפה עושים את זה?מבחן אמינות נותן למראיין אינדיקציה על העתיד.
1. יש המון מכונים שעיסוקם גיוס עובדים - אם זה חשוב לך שם וכתובת אפשר לברר יותר מאוחר אצל ילדי שעברו את זה.יש מושג איפה עושים את זה?
כמה עולה?
ושאלה חשובה ביותר מי הבוחן? (גבר/אשה)
יש מושג איפה עושים את זה?
כמה עולה?
ושאלה חשובה מי הבוחן? (גבר/אשה)
1.
3.שאלה לא אמיתית...[את שואלת אותה בכל מקום שנותן שרות ? בבנק - במשרד הפנים / הרישוי /האוצר - בעליה למטוס - סופר מרקט]
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //