- הוסף לסימניות
הכנתי פטיפורים לארוע שיתקיים בע"ה בעוד חודשיים. אני רוצה לקשט באבקת זהב.
לקשט לפני ההקפאה או שהלחות תמחק את האבקה ולקשט רק לפני ההגשה?
עדיף לפני ההגשה אחרי כשהפטיפורים הפשירוהכנתי פטיפורים לארוע שיתקיים בע"ה בעוד חודשיים. אני רוצה לקשט באבקת זהב.
עדיף כך, לפזר את האבקה לפני ההגשה אחרי שמפשירלקשט רק לפני ההגשה?
הצילו. לא. מה זה? אני בורה בנושא. תלמדי אותי??מקווה שטמפררת את השוקולד שלא יהיו לך הזעות
לא משנההצילו. לא. מה זה? אני בורה בנושא. תלמדי אותי??
פרור זה חימום של השוקולד על לטמפרטורה מסויימת [תלוי איזה סוג שוקולד]תודה הני, אני בדרך בע"ה להכין עוד פטיפורים, תוכלי להעלות פה על טימפרור? ולמה זה חשוב?
(לא דחוף בכלל לפני שבת..)
חשוב לטמפרר כי אחרת השוקולד שיוצא מההקפאה "מזיע" וגם נהיים עליו טביעות אצבעו. שוקולד מטומפרר הוא מבריק יותר כי נפתחים בו הקריסטלים שבשוקולד והוא עמיד יותר.למה זה כ"כ חשוב?
ואם כבר פטיפורים-
אולי מישהי יודעת איך אפשר להכין פאי באישיים שהסיומת למעלה תצא ישר ויפה כמו הקנויים?
לא טימפררתי כי זה היה לתחתית של פטיפור מושקע-רק כדי לא להניח ישר על המנג'טאם השוקולד לא מטומפרר ההקפאה פוגעת בקריסטלים שלו
באיזה תבנית? קטנים אישיים?פאי אישי כדי שיצא יפה צריך לרפד את כל התבנית בבצק ואז לחתוך ישר ממש בדיוק בשפה של התבניות ולאפות עם משקולת כדי לשמור על הצורה אלא אם כן ממלאים מיד ואופים יחד עם הבצק את המילוי
כןבאיזה תבנית? קטנים אישיים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים