נכתב ע"י userit;1946205:מזגן גורם לכאב ראש, אני מדליקה רק כשממש מוכרחת- לא יכולה לסבול את היובש, המחנק וההרגשה שזה גורם.
יש לי רדיאטור מאד טוב, של מורפי ריצ'רדס, מתחמם במהירות (קרמי) ומחמם היטב ובנעימות.
נכתב ע"י userit;1946205:מזגן גורם לכאב ראש, אני מדליקה רק כשממש מוכרחת- לא יכולה לסבול את היובש, המחנק וההרגשה שזה גורם.
יש לי רדיאטור מאד טוב, של מורפי ריצ'רדס, מתחמם במהירות (קרמי) ומחמם היטב ובנעימות.
נכתב ע"י איש שמח;1946225:העניין שמזגן הוא חד פעמי. כיביתם מזגן- 2 דקות אחר כך החדר קפוא.
כיביתם רדיאטור- רק חצי שעה אח"כ החדר מתקרר לאיטו.
אני אישית מסתדר עם מזגם בנתאי שהתרמוסטט שלו תקין והוא יודע להכבות ולהדלק בצורה חלקה ולא בקפיצות גדולות של חם/ קר חם/קר
מעניין. כלומר אתם משתמשים בשעון שבת חיצוני. יעיל.נכתב ע"י מלפפון;1946232:זה לא מדויק.
מזגן בהחלט מחמם את הבית ואת הקירות, והחום נשאר גם הרבה אחרי שמכבים.
אבל אצל רדיאטור אומריםשהחום נשאר יותר.
מניסיון בחדר הילדים- המזגן משאיר חום מעולה, והרדיאטור לא עשה את הפעולה הזו.
אני שמה על שקע המזגן טיימר, ומכוונת אותו שידלק כל שעה וחצי איזה 10 דק' כאן ו10 דק' שם. הלחיצים בטיימר נראים כמו שיניים יוצאות ונכנסות כל איזה 20 דק'.
זה מעולה. ככה החום בחדר נשמר, ואני רגועה גם אם השמיכה מחליקה.
נכתב ע"י yochi000;1946482:ברור שמזגן לוקח בענק. גם מבחינת עלויות חשמל, וגם מבחינת אפקטביות.
רק מזגן מסוגל להתמודד עם חדר קר, ולחמם אותו מיייייייד.
מה שכן, לא כל המזגנים מחממים כמו שצריך. טורנדו נראה לי די גרועים. צריך לבדוק את זה לפני הרכישה. גם לא כל המזגנים עובדים טוב עם שעון שבת חיצוני, רק טיימר פנימי בגוף השלט.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים