נכתב ע"י תובנה;1693548:אני גם חושבת שהקיטור הבסיסי של טפאל מעולה
5225-זה הדגם כמדומני.
בלי מיכל נשלף
לא רואה צורך.
.
נכתב ע"י bracha;1693651:דווקא אני אומרת לא להתפשר על מיכל נשלף. עשיתי פעם אחת את הטעות הזאת וקניתי בלי מיכל נשלף, ואני לא יחזור על זה שוב בלי נדר.
א. בעייתי למלא מים באמצע הגיהוץ, צריך לחכות שהאדים יצאו ורק אז לפתוח את המיכל. מה שאין כן במיכל נשלף פשוט שולפים, ממלאים, וזהו.
ב. צריך לסחוב את כל המגהץ לכיור או לחילופין להביא את המים לחדר, ואז נשפכים מים על הרצפה וזה מסרבל ומעצבן.
אם כבר משקיעים במגהץ קיטור, כדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות את הנשלף, פשוט תענוג.
נכתב ע"י איילת 100;1693744:לי יש מיכל נשלף אבל אני בחייים לא שולפת אותו -
אני ממלאה במי אקווה נובה - מים מזוקקים כי מי הברז הקשים של ישראל הורסים אותו מאוד,
תמיד עומד לי בקבוק מים ליד המגהץ ואיתו אני ממלאה
היום אולי גם לא הייתי משקיעה בדגם מתקדם מה גם שהדגמים הפחות מתקדמים הם הרבה יותר קטנים
א. אני ממלאת בדר"כ כל פעם לפני התחלת גיהוץ ולא ניתקלתי במצב שנגמר לי באמצע (מגהצת נגיד 10-20 פריטים בבת אחת, גם בגדים ילדים)נכתב ע"י bracha;1693651:דווקא אני אומרת לא להתפשר על מיכל נשלף. עשיתי פעם אחת את הטעות הזאת וקניתי בלי מיכל נשלף, ואני לא יחזור על זה שוב בלי נדר.
א. בעייתי למלא מים באמצע הגיהוץ, צריך לחכות שהאדים יצאו ורק אז לפתוח את המיכל. מה שאין כן במיכל נשלף פשוט שולפים, ממלאים, וזהו.
ב. צריך לסחוב את כל המגהץ לכיור או לחילופין להביא את המים לחדר, ואז נשפכים מים על הרצפה וזה מסרבל ומעצבן.
אם כבר משקיעים במגהץ קיטור, כדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות את הנשלף, פשוט תענוג.
נכתב ע"י bp131;1693504:אני צריכה לקנות מגהץ
מה מומלץ?-
חברה?
קיטור? לא קיטור?
תודה רבה!
נכתב ע"י תובנה;1693832:א. אני ממלאת בדר"כ כל פעם לפני התחלת גיהוץ ולא ניתקלתי במצב שנגמר לי באמצע (מגהצת נגיד 10-20 פריטים בבת אחת, גם בגדים ילדים)
ב. ממלאים בבקבוק מים/ספל ומוזגים. באמת לא נח להרים את המגהץ בשביל המלוי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים