אשמח לשמוע אם מצאת דגם ממש מוצלח של מדיח בושרוצה לקנות מדיח כלים
אין לי תקציב ל miele
בבקשה מחכה להמלצות על מדיח כלים הכי איכותי של בוש!! אינטגרלי מלא 60 ס''מ
נא לכתוב דגם
מזה משנה מי היבואן4. לבדוק אם יבואן רשמי/לא
איך רמת היבוש ? עדיף מבוש ?יש לי מדיח AEG
קצת יותר יקר מבוש
ואני ממש מרוצה מהניקיון
יש 3 סלסלאותלמיטב ידיעתי אין 3 סלסלות לבוש הגרמני, בגודל 60
קניתם את הדגם עם איזוליט?למרות כל הנ"ל לא יוצא הכי יבש
איך רמת היבוש ? עדיף מבוש ?
צריך לבדוק באתר היבואן ע"פ הדגם המדוייקלא יודעת, לא זכור לי ששמעתי ע"ז
איך אפשר לדעת?
נראה שעם הרכיב הזה המדיח יקר משמעותית.אין הבדל בין בוש/סימנס/קונסטרוקטה
זו אותה חברה בגרמניה
1. מה שהכי חשוב זה לבדוק שהמדיח מכיל את רכיב ה'זאוליט',
זה פיתוח ייחודי של החברה הזו,
המדיח מכיל כק"ג של מינרל שיוצר חום רב במגע עם מים,
מה שגורם גם לכל הפלסטיק לצאת יבשים!
זה לא בכל המדיחים של החברות הנ"ל, צריך לברר כל דגם לגופו
2. לבדוק אם מיוצר בגרמניה (אם איני טועה הדגמים עם הזאוליט כולם מגרמניה)
3. לשים לב גם אם המדיח של 3 סלסלאות או 2,
3 סלסלאות זה יותר מודרני,
אבל זה אומר שיש סלסילה עליונה לסכו"ם שצריך להניח אותם בשכיבה אחד אחד בתוך חריצים,
זו עבודה מעצבנת.
ב2 סלסלאות זה אומר שבתחתונה יש סלסלה פנימית להנחת הסכו"ם בעמידה,
פשוט זורקים אותו לשם.
דגם עם זאוליט + 2 סלסלאות יש רק לסימנס:
![]()
מדיח כלים רחב Siemens SN65ZX00AE סימנס - זאפ השוואת מחירים
SN65ZX00AE סימנס החל מ - 3993₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של מדיח כלים רחב Siemens SN65ZX00AE סימנס, מידע על חנויות קרובות, חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
4. לבדוק אם יבואן רשמי/לא
קנינו באלקטריק פלוס בדן דיזיין סנטר,נראה שעם הרכיב הזה המדיח יקר משמעותית.
יודע להמליץ על מקום שמוכר במחירים טובים?
אני לא רואה שיש אפשרות להניח את הסכו"ם בעמידהרואה שבדגם הזה יש גם 3 סלסלאות וגם אם רוצים מתקן מתפרק לסכום
![]()
SMV6ZDX49E מדיח כלים אינטגרלי מלא | BOSCH IL
SMV6ZDX49E מדיח כלים אינטגרלי מלא | BOSCH ILwww.bosch-home.co.il
זו שאלה רחבה לכל מוצרי חשמל הגדוליםויבוא מקביל/רשמי - מה המשמעות של זה? האחריות על המוצר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים