הדרן לא מכיר, אם יש שאלות על נתיב אשמח לעזוראני אם הדרן עכשיו וזה ממש על הפנים השאלה האם נתיב הוא יכול לרפאות לי את זה שהמייל איטי??
ומה כבר ההבדל בין נתיב להדרן??
בעקרון אני מחפש משהו יותר פתוח אז מה אתם אומרים על נתיב??
שבוע טוב ומבורך
עד כמה הוא טוב??הדרן לא מכיר, אם יש שאלות על נתיב אשמח לעזור
יש רשימת אתרים פתוחים, נפתח מהר ובלי בעיות, אתרים שלא ברשימה צריך לבקש לפתוח, אם זה נקי ממש אז נפתח תוך דקות.עד כמה הוא טוב??
יש לו חסרונות?
מה הכוונה למה הם לא פותחים??אין סרטונים גם לא אלה שבפרוגמדיה.
אציין, התאכזבתי מאוד מכך שכל הוידאו בפרוג, כולל פרוגמדיה חסום בנתיב, ואם ממש רוצים אז צריך אישור וכו'...הסינון של 'נתיב מובייל' בנוי בצורה שונה לגמרי מהסינון של הדרן
* נכון להיום אין להם חנות אפליקציות משלהם , את האפליקציות המאושרות מקנים מ'גוגל פליי'
(אפליקציות שאינם מאושרות נחסמות אחרי ההתקנה)
* יש להם שיתו"פ עם אנדרואיד
* אופי הסינון שם יותר פתוח מהדרן
* שירות מעולה אבל רק בטלפון
של מה?ואם ממש רוצים אז צריך אישור וכו'...
אשמח לקבל מענה מסודר לזה. בנתיים הרבה תירוציםמה הכוונה למה הם לא פותחים??
?בעקרון אני רוצה בלי דפדפן אז מה אתם אומרים על הסינון?
לפי מה שידוע לי הסינון שם יותר חלש מהדרןמישהו יכול להגיד לי אם זה יותר חזק או פחות חזק מהדרן?
מבחינת מה??לפי מה שידוע לי הסינון שם יותר חלש מהדרן
כמו שכתבתי אופי הסינון שם שונהמבחינת מה??
אשמח שתפרט
אני לא כ"כ יודע מה פתוח ומה סגור,ואת הסרטונים של פרגומדיה אני יוכל לראות?
בעקרון אני רוצה בלי דפדפן אז מה אתם אומרים על הסינון?
ואת הסרטונים של פרגומדיה אני יוכל לראות?
'פרוגמדיה' נראה לי שיש רק באתר (גוגל)הכוונה של שאני לא רוצה גוגל, אני רצה מייל, וכ"ו בנקים מוביט
מה הבעיה??'פרוגמדיה' נראה לי שיש רק באתר (גוגל)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים