נכתב ע"י מרשי;2467109:לדעתי בגלל שבנושא הזה יש כפיה ואכיפה מאד חזקה
(לא שאני אומרת שזה לא נחוץ)
אבל אני לא חושבת שהאדישות והאנטי הם אמיתיים
רוב הנשים שאני מכירה באמת רוצות להיות צנועות, כל אחת בדרגתה ובמקומה
אבל השיח על זה הוא דוחה - בגלל מה שהתרגלנו אליו בשנות בית הספר והסמינר.
וכמו כן אחד הדברים החשובים ביותר לאישה זה ההופעה שלה וזה דבר שהרבה פעמים נראה כמתנגש עם צניעות.
נכתב ע"י נעמיתוש;2467112:כדי להעביר נושאים שכאלו,
חיבת להיות אישיות עם דוגמא אישית!!
נכתב ע"י תקוה;2467141:דוגמא אישית של אחת שגם מתלבשת בצניעות אבל לא עם בגדים שנראים שיושבים על קופסה דמוי בקבוק.
אחת שלבושה יפה ובטעם. בגדים עדכניים אבל צנועים!
כמה כאלו יש היום?
נכתב ע"י bbh200;2467142:וגם יש גבולות לא כ"כ ברורים מהי הצניעות האמיתית (משמר התורה? תקנון הסמינר? קריזה חדשה של מורה? וכו)
אין הרבה וזו בעיה.נכתב ע"י תקוה;2467141:דוגמא אישית של אחת שגם מתלבשת בצניעות אבל לא עם בגדים שנראים שיושבים על קופסה דמוי בקבוק.
אחת שלבושה יפה ובטעם. בגדים עדכניים אבל צנועים!
כמה כאלו יש היום?
ההלכה היא פשוטה: אסור לגלות את השוק.נכתב ע"י מרשי;2467157:והיום אני שומעת שחייבים 15 ס"מ מתחת לברך, אמצע הרגל, כל מיני.
ואני שואלת בכנות: מה האמת? מה ההלכה?
נכתב ע"י GRN;2467174:ההלכה היא פשוטה: אסור לגלות את השוק.
יש 2 דעות מה זה: מהברך כלפי מעלה, או מהקרסול כלפי מעלה. כיום נוהגים לפי הדעה הראשונה.
מי שמצליחה לכסות את הברך בכל מצב - מקיימת את ההלכה. מכיון שהחצאית מתרוממת במצבים כאלו ואחרים עשו גדר של 10 ס"מ (וזה גם כמובן דבר שלא כתוב בהלכה), היום יש כאלו שהוסיפו על כך 5 ס"מ, ויש כאלו שבכלל טענו שאורך החצאית צריך להיות יחסי לאורך הרגל, כלומר הדרישה היא לאמצע הרגל.
סוף דבר: אישה שמצליחה לכסות את הברך בכל מצב - מקיימת את ההלכה. איך לעשות את זה? הדבר מסור בידיה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים