נכתב ע"י Nיכל;603156:אין לי מושג מה אומר החוק, אבל לענ"ד זה איך שמסכמים מראש עם המעביד. אני קיבלתי החל מ-6 שעות 150%.
נכתב ע"י מיכל123;603280:החל מ 6 שעות 150 %, זה יפה מאד. אבל יותר משמונה שעות החוק מחייב ואז גם אם המעסיק לא רוצה לתת - לפי החוק, לפחות, הוא יהיה חייב. (כמובן, למי שהחוק מחייב אותו - ולא עובר ברמזור אדום להולכי רגל לעולם)
נכתב ע"י אושר;603515:שווה לך ללכת להעסיק בסין.
שם מעבידים גם 24 שעות תמורת שכר מינימום, החוק יהיה לצידך!![]()
נכתב ע"י מיכל123;603578:יש לך כנראה איזהשהוא בעיה בהבנת הנקרא. (לא מומלץ לפרסם כאלו בעיות זה עלול להפריע בשידוכים)
נכתב ע"י דניאל נ;603593:למה כל הבוסים עצבניים![]()
נכתב ע"י agav;603614:אז למה לך להעסיק עובדים?
חסד נטו?
מה ההגיון בלהכניס למשרד עובד שאמנם יגדיל את ההכנסות אבל בפחות מעלות החזקתו?
בשביל ללכת למסיבה של הילדה בגן?
את עצמאית הרי, תסגרי את המשרד ותלכי.
עוד לא הבנתי.
איזה שטויות את כותבת. (סליחה שככה אני מגיבה)נכתב ע"י מיכל123;603594:כי הם עובדים יותר קשה מהשכירים, מרויחים פחות, וכל היום שומעים תלונות על המשכורת של השכירים שלהם.
* אין שום קשר בין דברי בפורום למציאות אצלינו במשרד....![]()
נכתב ע"י ליקי;603649:איזה שטויות את כותבת. (סליחה שככה אני מגיבה)
מעסיק עובד יותר? בוודאי זה העסק שלו לא?
ההצלחות גם שלו! השכיר לא משנה מה יהיה על העסק הוא ירויח אותו הדבר. (ואם אן את יודעת תמיד יש לבוסים תרוצים ...)
מרויח פחות? את נורמלית? יש עסקים שככה מתנהלים? אז בטח שיסגרו מה קורה לך?
אנשים לא יודעים חשבון?
גילוי נאות אני מכירה מקרוב את הצד המעסיק...
נכתב ע"י מי;603628:לגבי תוקפו של החיוב החוקי על פי ההלכה:
לכל הדעות בענייני עבודה החוק כן קובע (רמב"ם מפורש), אלא אם כן, כפי שאת בעצמך אמרת, העובד חתם על הסכם בו הוא מוותר על זכויותיו.
הסכם כזה תקף לדעת חלק מהפוסקים, ואז השכיר "אכל אותה". ללא הסכם, לית מאן דפליג - מעסיקים חייבים מדין שמים לשלם לעובדיהם על פי חוקי המדינה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //