- הוסף לסימניות
דווקא השתדלתי לשפוט לזכות ולחשוב שאתה לא יודע ששניים בחגורה זה לא בטיחותי.ת'אמת שאני כבר ממילא הולך לבית משפט אז נראה לי מיותר שעוד אנשים ישפטו אותי
דווקא השתדלתי לשפוט לזכות ולחשוב שאתה לא יודע ששניים בחגורה זה לא בטיחותי.ת'אמת שאני כבר ממילא הולך לבית משפט אז נראה לי מיותר שעוד אנשים ישפטו אותי
נכון. אבל יש כאלה יותר אמינים שיכולים להגיד לך תישפט ותיקנס, זה יעלה לך פחות. לי היה משפט על פלאפון, שדיברתי בדיבורית אבל החזקתי את הטלפון ביד צמוד להגה. כלומר ההגה היה בשתי ידי, רק שהיה גם פלאפון בין האצבעות. שאלתי איזה עו"ד שהמליצו כאן בפרוג. (לא זוכר מי ואיפה) וזה מה שהוא ענה לי, שרוב הסיכויים שאם אלך לבד הקנס יישאר כמו שהוא, והשופט לא יוותר ולא יעלה. כיוון שבשעת המשפט כבר עברו כמעט שנתיים, ולא היה לי שום עבירה בינתיים, כך שנהנקודות לא היו כ"כ משמעותיות. והקנס הרבה יותר זול מעלות של עו"ד. זה מה שהוא המליץ לי.מניסיון שלי אף פעם עו"ד לא יגיד את המשפט 'תאמת אתה יכול ללכת לבד למשפט'
אני מאוד מקווה שאם הבן שלך ירד לכביש וח"ו יפגע.אם לא תהיה אוירה ציבורית שלהסיע מעל המותר / לא חגורים זה בסדר, זה יעזור מאד להציל חיים.
אני רוצה לראות מישהו בא להתייעץ על משהו אחר שכן נתפס כלא יעשה, ככה בנונשלנטיות, וכולם עונים לו באותה נונשלנטיות. אין סיכוי. הנונשלנטיות באה בדיוק בגלל האוירה הציבורית שאומרת שמה שהוא עשה הוא בסך הכל בסדר. אם זו האוירה, אז אנשים ימשיכו לדוש בעקבם את מצוות ונשמרתם מאד לנפשותיכם, וילדים ימשיכו להיפגע בתאונות דרכים פגיעות שאפשר היה למנוע.
כן רק שכחת שאף אחד לא ביקש ממך לעשות זאתדווקא השתדלתי לשפוט לזכות ולחשוב שאתה לא יודע ששניים בחגורה זה לא בטיחותי.
אני מאוד מקווה שאם הבן שלך ירד לכביש וח"ו יפגע.
תלך לעזור לו
ולא תגיד לו 'רואה זה מגיע לך'
יש זמנים שהשתיקה יפה להם
אתה קורא בזה "מגיע לך" לנפגעי תאונות? שיהיה לך לבריאות.אם לא תהיה אוירה ציבורית שלהסיע מעל המותר / לא חגורים זה בסדר, זה יעזור מאד להציל חיים.
אני רוצה לראות מישהו בא להתייעץ על משהו אחר שכן נתפס כלא יעשה, ככה בנונשלנטיות, וכולם עונים לו באותה נונשלנטיות. אין סיכוי. הנונשלנטיות באה בדיוק בגלל האוירה הציבורית שאומרת שמה שהוא עשה הוא בסך הכל בסדר. אם זו האוירה, אז אנשים ימשיכו לדוש בעקבם את מצוות ונשמרתם מאד לנפשותיכם, וילדים ימשיכו להיפגע בתאונות דרכים פגיעות שאפשר היה למנוע.
קרה לי היום אותו מקרה שקרה לך [רק שלי היה 2 מעל המותר], אשמח אם תשתף אותי מה עשית לבסוף, ואיך הסתיים הנושא.כן רק שכחת שאף אחד לא ביקש ממך לעשות זאת
תודה על ההתנדבות
ונראה לי אפשר לחזור לדיון לשמו נפתח השרשור
חוץ מכל ההטפות מוסר הבזויות לא ענית מדוע במונית אפשר שתי ילדים שיושבים על הברכיים בלי כסא לפי החוק ובאוטובוס ציבורי לא חוגרים והיה חוק שאפשר עד 10 מעל המותר נראה לי שהשתנה ולא מצד הבטיחותבצורה שמאפשרת זאת - כשיש התקן חגירה מתאים לכל אחד.
אין פה השוואה לאכילת אוכל לא כשר אלא דוגמה לזה שכשמשהו הוא לא אופציה אז מסתדרים בלעדיו, לכל מי שאמר ש"אי אפשר בלי" להסיע מעל המותר.
מבקש שוב אם תוכל לעזור לי במידע כיצד התנהלת ומה עשית לבסוף, אלף תודות.אני נסעתי כאשר ברכב היה 6 נוסעים 2 מקדימה ו4 מאחורה
ועצר אותנו שוטר - כמובן שכולם היו חגורים.. 2 בחגורה אחת
מה שמוזר שהוא לא נתן לי דו"ח אלא זימון לבית משפט ....
השאלה היא האם יש מה לחשוש ולקחת עו"ד
או שהמקסימום הענישה לא גבוה ????
לי זכור שהענישה ע"ז היא לא גבוהה
סעיף האישום הוא 6468 חוקי תעבורה
רק למי שיודע או שיש לו ניסיון
שנתתים על תנאי מאסר .........לא בטוח שעשיתי נכון ...
יכול להיות שהשופט היה מוותר לי היות והם היו חגורים
אבל לא רציתי לקחת סיכון
לפני המשפט הגעתי להסדר עם התובע
שבוע שלילה 750 ש"ח ושנתיים על תנאי
תודה עזרת לי מאד.לא בטוח שעשיתי נכון ...
יכול להיות שהשופט היה מוותר לי היות והם היו חגורים
אבל לא רציתי לקחת סיכון
לפני המשפט הגעתי להסדר עם התובע
שבוע שלילה 750 ש"ח ושנתיים על תנאי
לדעתי לפי מה שהיה אצלי בחודשים האחרונים זה לא דבר טוב בפסיקה בלי ההסדר טיעון היה מקבל פחותתודה עזרת לי מאד.
איך הגעת להסדר עם התובע
דרך עו"ד או לבד?
בא תשתף מה היה לךלדעתי לפי מה שהיה אצלי בחודשים האחרונים זה לא דבר טוב בפסיקה בלי ההסדר טיעון היה מקבל פחות
לבד השופט בעצמו מבקש מכולם לדבר עם התובע כך שכולם משוחחים אתו יש שמסכים עם ההסדר שהוא מציע ויש שלאתודה עזרת לי מאד.
איך הגעת להסדר עם התובע
דרך עו"ד או לבד?
מעדיף בפרטי אין לי כוח לכל הביקורת אבל אומר כך התובע הציע הסדר טיעון ואני בקשתי שידחו את הדיון כי אני רוצה להתייעץ עם עו"ד שכחתי לבוא לדיון ובפרוטקול הרשיעו אותי בהעדרי התובע ביקש את אותו עונש שהציע בהסדר והשופט פסק חצי חודשיים שלילה ממש לא על ילד אחד שיושב בספסל עם כולםבא תשתף מה היה לך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים