לא לענות זה עבירה פליליתמי אמר שחייבים להשתתף?
ואם הייתם פותחים את הדלת?אין להם בדיוק מה לעשות למי שלא ענה, אני לדוג' כשהם מתקשרים אליי, אני אומר טעות במספר, כבר התקשרו עשרות רבות פעמים, פעם אחת צעקתי עליהם, תפסיקו להטריד, אז באו לבית לא פתחתי את הדלת, השאירו שם מכתב שאני חייב לענות ויבואו שוב לבית. ומאז עזבו אותי.
כמובן שלא.ואם הייתם פותחים את הדלת?
מה הייתם עושים? עונים להם?
למה אבל לא לענות?אין להם בדיוק מה לעשות למי שלא ענה, אני לדוג' כשהם מתקשרים אליי, אני אומר טעות במספר, כבר התקשרו עשרות רבות פעמים, פעם אחת צעקתי עליהם, תפסיקו להטריד, אז באו לבית לא פתחתי את הדלת, השאירו שם מכתב שאני חייב לענות ויבואו שוב לבית. ומאז עזבו אותי.
גם חברה שלי הייתה צריכה למלא את זה , והיא אמרה לי שזה חובה ואם לא עונים על הסקר זה קנס של 500 ש"ח.(אם אני לא טועה זה היה הסכום)אין להם בדיוק מה לעשות למי שלא ענה, אני לדוג' כשהם מתקשרים אליי, אני אומר טעות במספר, כבר התקשרו עשרות רבות פעמים, פעם אחת צעקתי עליהם, תפסיקו להטריד, אז באו לבית לא פתחתי את הדלת, השאירו שם מכתב שאני חייב לענות ויבואו שוב לבית. ומאז עזבו אותי.
מה אכפת לענות להם? יש בזה איזה בעיה?כמובן שלא.
שיחפשו להם תעסוקה במקום אחר....
אל תתודע לרשות, אין לי מושג מה עושים אם המידע הזה, שאלתי את אבי, אמר לי אני לא עניתי אף פעם, שב ואל תעשה עדיף.למה אבל לא לענות?
לא היה עדיך לגמור עם זה וזהו?
זה מה שהם אומרים:אל תתודע לרשות, אין לי מושג מה עושים אם המידע הזה, שאלתי את אבי, אמר לי אני לא עניתי אף פעם, שב ואל תעשה עדיף.
הם אומרים......זה מה שהם אומרים:
כל חברה זקוקה לתכנון וזאת על מנת להבטיח שהשירותים שהיא מספקת יינתנו בצורה יעילה. כך למשל, כאשר מתכננים מערכת כבישים, חיוני שלמתכננים יהיה מידע על כמות האנשים והמכוניות העשויים להשתמש בכביש, שאם לא כן, התועלת שבכביש לא תצדיק את עלותו. כאשר מתכננים מערכת בתי ספר יש צורך לקבל תחזית תלמידים שיזדקקו לבתי הספר וזאת כדי להבטיח שהם ייבנו במקומות שבהם ריכוזים גדולים של תלמידים. כאשר הממשלה מטילה מסים, או מחלקת קצבאות, רצוי שתדע מי האנשים האמורים לשלם או לקבל כספים ומה רמת הכנסתם. מידע זה, המשמש בסיס לבניית תחזיות לתכנון, חיוני גם להליך הדמוקרטי מאחר שהוא מאפשר לאזרח לדעת האם החלטות הממשלה והרשויות אכן משרתות את הציבור שלו הן אמורות לסייע או שהן תומכות בקבוצות אינטרסנטים צרות. זו הסיבה לכך שבכל מדינות העולם אוספים ומפרסמים סטטיסטיקה רשמית. הסטטיסטיקה הרשמית מיועדת לדווח למתכננים, לממשלה ולמבקריה מה הוא מצבה של החברה.
אז נראה שהאשכול הזה כבר לא רלוונטי....?חיפשתי מידע, ולא ראיתי משהו ברור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים