בתור משכנתא אתה יכול לקבל ריבית יותר טובהלמה אתה חושש שזה +2. נאמר לי שזה "פריים+0.2" (זו איזושהי הטבה לעובדים, השאלה כמה זו באמת הטבה). אני רוכש דירה מעל גיל 60. האם כדאי לקחת כזו הלוואה בסכום של 400K במקום לקחת משכנתא (מתכוון להחזיר תוך 3-4 שנים). תודה רבה!
למה אתה חושש שזה +2. נאמר לי שזה "פריים+0.2" (זו איזושהי הטבה לעובדים, השאלה כמה זו באמת הטבה). אני רוכש דירה מעל גיל 60. האם כדאי לקחת כזו הלוואה בסכום של 400K במקום לקחת משכנתא (מתכוון להחזיר תוך 3-4 שנים). תודה רבה!
אם באמת תחזיר הכל תוך 3 שניםלמה אתה חושש שזה +2. נאמר לי שזה "פריים+0.2" (זו איזושהי הטבה לעובדים, השאלה כמה זו באמת הטבה). אני רוכש דירה מעל גיל 60. האם כדאי לקחת כזו הלוואה בסכום של 400K במקום לקחת משכנתא (מתכוון להחזיר תוך 3-4 שנים). תודה רבה!
בתור משכנתא אתה יכול לקבל ריבית יותר טובה
כהלוואה רגילה זו הלוואה טובה
כן אני מתכוון לפרוע מקסימום אחרי 4 שנים ויש מאיפה. משכנתא גם מצריכה ביטוח חיים אז אולי בסה"כ הלוואה יותר משתלמת?אם יש לך אופציה לקחת משכנתא יכול להיות שיהיה לך יותר משתלם וגם פריסה יותר נוחה.
אתה מתכוון לפרוע עוד 3-4 שנים?
רק אציין שלא בכל הבנקים יתנו ל-30 שנה בגיל 60במשכנתא תוכל לפרוס ל30 שנה אפילו,
ההבדל בכסף בין ההלוואה הזאת להלוואת משכנתא זה סדר גודל של 1,400 ש"ח ריבית שנתית על כל 100Kשלום.
אני רוצה לקחת הלווה מהבנק ואמרו לי שהריבית תהיה "פריים+0.2"
השאלה שלי מה זה אומר, 0.2 ממה?
וכמה זה יוצר במספר בפועל בזמנינו
תודה רבה!
ריבית בנק ישראל + 1.5%שלום.
אני רוצה לקחת הלווה מהבנק ואמרו לי שהריבית תהיה "פריים+0.2"
השאלה שלי מה זה אומר, 0.2 ממה?
וכמה זה יוצר במספר בפועל בזמנינו
תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //