- הוסף לסימניות
חח חשבו שהקהל יעד שלהם מאזין לרדיו ומשוטט ברשתנכתב ע"י אות לי;1774613:יש להם כרגע קמפיין בציבור הכללי, עוגה עוגה, תנור תנור, סאוטר סאוטר וכ'ו
מישהו חשב שזה מתאים גם לקרן בני הישיבות..
כשרואים את הסרטונים שלהם ברשת, מבינים.
נכתב ע"י אות לי;1774613:יש להם כרגע קמפיין בציבור הכללי, עוגה עוגה, תנור תנור, סאוטר סאוטר וכ'ו
מישהו חשב שזה מתאים גם לקרן בני הישיבות..
כשרואים את הסרטונים שלהם ברשת, מבינים.
הם משווקים של אלקטרה ושל סאוטר. זה לא שהם מתחרים מעתיקים הם פשוט עולים על גל הקמפיין..נכתב ע"י חישוקים;1774642:לא הבנתי,
הם פשוט העתיקו את הקמפיין של סאוטר?
היו לסאוטר מודעות מזמרות בסגנון הזה...
אני חושבת גם שזו לא פעם ראשונה, גם הקמפיין של אלקטרה הועתק די בדייקנות
מה הסיפור שלהם?
נכתב ע"י קריאייטיבית;1774609:ככה אני ניתחתי את זה-
הרעיון הוא שתשאל, תקרא כמה פעמים ותתעכב על המודעה הזו יותר מכל מודעה סטנדרטית ואחרת.......
זה שהעלת את זה לכאן זו ראיה לכך שהם הצליחו לגרום אצלך תמיהה ושהייה של יותר מכמה דקות על המודעה.
אמנם...... למרות שלעכב אותך, ועוד כמה וכמה, הם הצליחו בגדול
לעניות דעתי הם נפלו בכך שאין להתעכבות הזו כיסוי. כלומר, אין שום רעיון שעומד מאחורי המשפט המסורבל הזה..... ואתה מרגיש כאילו רימו אותך והתעכבת לשוא.......
מה אתם אומרים על כך?
נכתב ע"י מלפפון;1774918:לא הכרתי את הג'ינגל, אבל ישר הזדמר לי ג'ינגל כשראיתי את המודעה..
וזה גרם לי להתעכב.
נכתב ע"י ShBracha;1776513:זה על משקל השיר הישראלי
"בראש השנה, בראש השנה...."
נכתב ע"י userit;1776895:גם לי הזדמר- כ'בראש השנה' ההוא, אבל זה גרם לי להתעצבן מהפרסומאי העצל שאם אין לו אפשרות להשמיע, הוא כותב שורה שמאזכרת שיר ומצפה שזה יעשה את העבודה. לא, זה לא. זה מאד לא נעים בעין לראות דברים כפול, לענ"ד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים