נשמע מעניין- אפשר מתכון?טורט קינמון
https://www.10dakot.co.il/recipe/עוגת-וניל/ זה העוגה, אני מקציפה ביצים שלמות עם סוכר לקצף יציב ומוסיפה כפית קינמון ומורידה את השוקולד צ'יפסנשמע מעניין- אפשר מתכון?
לדעתי כל המוקרמים הם האוכל הכבדלא יודעת מה עם כל אלה שמסוגלים לאכול כבד והרבה בסוף צום,
בכל אופן אצלי
מוקרם כלשהו - אבל קליל
או בלינצעס מוקרם במילוי בטטה או פסטה עם בצל מוקרם
המוקרם אצלי הוא גם כן כרגע בסימן שאלהלדעתי כל המוקרמים הם האוכל הכבד
לחמניה עם ירקות וסלט ביצים, אין בזה משהו מכביד, וגם זה נאכל כשעה אחרי צאת הצום
אוכל מבושל לא הבנתי איך אפשר ובגלל שבעלי רגיל לזה אני כן מכינה לו, אבל מאוד קליל
יכול להיות דג או בורגול או קינואה או גבינות מתובלותהמוקרם אצלי הוא גם כן כרגע בסימן שאלה
אבל כל לחם הוא כבד
וסלט אני מכינה
מה עוד הולך עם זה שלא יכביד?
כמה אפשר לאכול דגים?יכול להיות דג או בורגול או קינואה או גבינות מתובלות
ואם הלחם כבד אז אפשר פריכיות או קרקרים
את הלחמניות אני עושה גם לילדים שלא צמים, לארוחת ערב
מרקים לסוגיהם, בכיוון חלבי -מרק בצל ניטרלי לא הייתי מוסיפה חמאה או שמנת מתוקה.המוקרם אצלי הוא גם כן כרגע בסימן שאלה
אבל כל לחם הוא כבד
וסלט אני מכינה
מה עוד הולך עם זה שלא יכביד?
כתבתי שאני עושה את זה לבעלי לפי דרישתוכמה אפשר לאכול דגים?
אין כמו לגמור את הצום עם מרק ירקות עסיסי
לחמניות שום
עוגיות
עוגות שמרים
אז אצלי יש
עוגת גבינה
עוגיות טעימות - לשבירת הצום
לא יודעת מה עם כל אלה שמסוגלים לאכול כבד והרבה בסוף צום,
בכל אופן אצלי
מוקרם כלשהו - אבל קליל
או בלינצעס מוקרם במילוי בטטה או פסטה עם בצל מוקרם
וסלט חסה גדול עם גבינה מלוחה, שרי, וכו
ואולי גם ניטול על משהו קליל -
לזה אשמח לרעיון
הכנתי עוגיות שוקו ציפס - מאחד המתכונים פה באתראיזה עוגיות?
אשמח למתכונים ממי שכתבה עוגיות רוצה לנסות כמה סוגים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //