נכתב ע"י קלרינט;2497129:על פניו נראה משהו פנימי מהסמינר, ולא קשור למשרד פרסום.
![]()
אני חושבת ממש להיפך.נכתב ע"י קטקטים;2497156:פשוט מחריד!!! שמעתי על זה גם, ואני חייבת למחות, לא יתכן שראיתי כזאת עוולה וזה יעבור לי מול העיניים וימשיך את השיגרה!!!
חברת יחסי הציבור של עלית שטראוס מכינים שאלונים חילוניים לגמרי,
וסמינר בית יעקב במודיעין עילית משתף פעולה ללא שום ביקורת וטעם לפגם.
שאלונים מזעזעים שנערכו על ידי 'בולטון פוטנציאל',
במטרה לשווק את שוקלד עלית, חולקו באופן חופשי לסמינרים.
פשוט לזרוע הרס וחורבן,
הצטמררתי בכל שאלה שנשאלה שם, כאילו זה לגיטימי, כאילו זה אפשרות...
לאן הגענו? על שאלון בעניין אוהבת שוקולד ואיזה - ניחא,
אך על שאלון שכל כולו עבירות חמורות...בזיונות!
העיקר שפונים אליה 'מותק של בחורה'.. ד' ירחם!!!
נכתב ע"י שררר;2497173:אולי במקום לקטול , תבדקו במה מדובר
לדעתי הסמינר לקח את שם החברה והשתמש בה לשם פעילות ( הרבה עושים את זה כמשחק דו משמעי)
נכתב ע"י קטקטים;2497181:הלוואי וזה היה סתם קטילה,
מזעזע ומאכזב שזה אמיתי!
נכתב ע"י קטקטים;2497156:פשוט מחריד!!! שמעתי על זה גם, ואני חייבת למחות, לא יתכן שראיתי כזאת עוולה וזה יעבור לי מול העיניים וימשיך את השיגרה!!!
חברת יחסי הציבור של עלית שטראוס מכינים שאלונים חילוניים לגמרי,
וסמינר בית יעקב במודיעין עילית משתף פעולה ללא שום ביקורת וטעם לפגם.
שאלונים מזעזעים שנערכו על ידי 'בולטון פוטנציאל',
במטרה לשווק את שוקלד עלית, חולקו באופן חופשי לסמינרים.
פשוט לזרוע הרס וחורבן,
הצטמררתי בכל שאלה שנשאלה שם, כאילו זה לגיטימי, כאילו זה אפשרות...
לאן הגענו? על שאלון בעניין אוהבת שוקולד ואיזה - ניחא,
אך על שאלון שכל כולו עבירות חמורות...בזיונות!
העיקר שפונים אליה 'מותק של בחורה'.. ד' ירחם!!!
נכתב ע"י הפתעה;2497176:אני חושבת ממש להיפך.
המטרה של השאלון הזה הוא ללמד זכות עלינו, להראות כמה אנחנו בחיי היומיום מבלי לשים לב מקיימות מצוות בלי סוף, דברים שלכאורה נראים טריוויאליים לחלוטין נעשים בלי לשים לב.
אני זוכרת שפעם לימדוני- אני לא אגיד שלא בא לי לאכול בשר דבר אחר, להיפך, בא לי מאוד ואני לא אוכל כי ה' ציווה שאסור לאכלו...
נכתב ע"י הפתעה;2497176:אני חושבת ממש להיפך.
המטרה של השאלון הזה הוא ללמד זכות עלינו, להראות כמה אנחנו בחיי היומיום מבלי לשים לב מקיימות מצוות בלי סוף, דברים שלכאורה נראים טריוויאליים לחלוטין נעשים בלי לשים לב.
אני זוכרת שפעם לימדוני- אני לא אגיד שלא בא לי לאכול בשר דבר אחר, להיפך, בא לי מאוד ואני לא אוכל כי ה' ציווה שאסור לאכלו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //