- הוסף לסימניות
אחרי שלקוחה בחרה את התמונות שלה (10 מתוך 78) היא בקשה על דיסק את כל התמונות שצילמתי, היא אמרה לי "שגם את המפושלות אני רוצה", הסברתי לה שאני בכלל לא מראה לה אותן, אז היא אמרה שבכ"א היא רוצה את כל מה שבחרה על דיסק אחד ואת כל מה שלא בחרה על דיסק אחר ללא עריכה, סתם כי היא רוצה אותן.
הבהרתי לה שאין אצלי כזה דבר, אני לא מוציאה תמונות לא ערוכות בכל מחיר (היה ברור לה שמה שלא בחרה, מקבלת בחינם על דיסק...) ואם היא רוצה את התמונות שלא בחרה, בכיף אבל כל תמונה עולה כמו שסיכמנו על ה-10 שכן בחרה וזה כולל עריכה, היא אמרה לי "אבל בין כה וכה את מוחקת אותן מהמחשב אז מה אכפת לך לשים על דיסק ואני אשלם את העלות וכמובן אני לא רוצה ערוכות?" אמרתי לה שלפי חוקי האתיקה של צילום אין כזה דבר ואני לא הולכת לעשות לה את זה, גם לא בתור טובה...
היא יצאה מהבית שלי בהרגשה שאני הולכת לתת לה את זה, איך לחתוך ענינים???
הבהרתי לה שאין אצלי כזה דבר, אני לא מוציאה תמונות לא ערוכות בכל מחיר (היה ברור לה שמה שלא בחרה, מקבלת בחינם על דיסק...) ואם היא רוצה את התמונות שלא בחרה, בכיף אבל כל תמונה עולה כמו שסיכמנו על ה-10 שכן בחרה וזה כולל עריכה, היא אמרה לי "אבל בין כה וכה את מוחקת אותן מהמחשב אז מה אכפת לך לשים על דיסק ואני אשלם את העלות וכמובן אני לא רוצה ערוכות?" אמרתי לה שלפי חוקי האתיקה של צילום אין כזה דבר ואני לא הולכת לעשות לה את זה, גם לא בתור טובה...
היא יצאה מהבית שלי בהרגשה שאני הולכת לתת לה את זה, איך לחתוך ענינים???
הנושאים החמים