@Shlomo131375 אני כל כך שמח על איך שאתה פורץ דרך בעולם הסקריפטים למי שמחפש כלי עבודה
ברמה הכי גבוה שיש, סקריפטים מטורפים שהם חובה לכל מעמד ומעצב מקצועי, אתה בן אדם יסודי
ומקצוען בנשמתך! אתה בונה סקריפטים שבכל אחד מהם יש בשורה עצומה לעולם העימוד והתכנות.
ואני יודע שגם יצרני סקריפטים אחרים לאינדיזיין נדהמים, כשרואים את היכולות המקיפות, המדויקות,
הנוחות, והמהירות של הסקריפטים שאתה בונה. זה דבר שפשוט רואים אותו ישר. בתור אחד שקנה
הרבה סקריפטים מהאנשים הכי מפורסמים שיש, ושילם על זה אלפי שקלים... הסקריפטים שלך פשוט
מייתרים לגמרי הרבה מאד סקריפטים של אנשים אחרים, בכל פרמטר אפשרי, זה פשוט רמה אחרת לגמרי.
הנוחות היעילות היום-יומית, היכולות שלהם שווים כל שקל במחיר! והפלא הוא שאתה גם יותר זול מאחרים...
עליך ראוי לומר: "אם יהיו כל חכמי הסקריפטים בכף מאזנים, והבינה מלאכותית אף עמהם, ורבי שלמה ניזרית בכף שניה,
מכריע את כולם". ללא שום גוזמה. אני נהנה לראות את הסרטוני הדרכה הכל כך מוסברים ומפורטים שלך והמעיין ישר יחזו פנימו איך משתמשים בקלות בנוחות וביעילות בכל כלי שאתה בונה. ובמיוחד בסקריפט האדיר הזה אינדיגרף.
סקריפטים מקצועיים לאדובי אינדיזיין —
עימוד, ניווט, ייצוא ועיצוב. חסכו שעות עבודה עם כלים אוטומטיים.
shlomonizrit.com
היום בדור הבינה מלאכותית יש מלא חובבנים שמתחילים לייצר סקריפטים בקלוד וכד', אבל אצלך זה משהו אחר לגמרי
אתה למדת בצורה מקצועית תכנות וסייבר ויש לך יידע מקיף בשפות פייתון, ג'אווה סקריפט, PHP וC##
ולכן העבודות שלך כאלה מקצועיות והכל עובד חלק ומהיר בלי שום באגים שגיאות או תקלות.
דרך אגב רציתי להודות לך מאד מאד גם על הסקריפט "רב טקסט באינדיזיין" החדש שלך!
סקריפטים מקצועיים לאדובי אינדיזיין —
עימוד, ניווט, ייצוא ועיצוב. חסכו שעות עבודה עם כלים אוטומטיים.
shlomonizrit.com
אתה הורדת כזה חידוש לעולם, זה היה כל כך נצרך בעולם העימוד באינדיזיין, המון אנשים חיכו לזה בכליון עיניים!
וברוך ה' סוף סוף יש גרסה מקיפה חזקה ומהירה לסקריפט רב טקסט באינדזיין. וגם הסרטונים הרבים שעשית לו
ממש האירו את עיני והכל כל כך פשוט וכיף, תודה רבה לה' ששלח לנו אותך בתור מעמד ספרים תורניים עם כזה
ידע עצום ומקצועיות מטורפת, היית יכול להיות היום בTOP של ההיי-טק הישראלי...
תודה רבה תמשיך להוציא לנו סקריפטים כאלה מטורפים!

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //