רעיון חדשני ומקורי!אשמח לשמוע חוות דעת על המודעה הזו
כמו שרואים זה עבור מעצבת פנים אלופה! (בוגרת פרוג)
האם זה משדר מספיק יוקרה ואליפות?
מה אומרים?צפה בקובץ המצורף 834328
אני מבין שהתכוונת לדבריי הנ"להרעיון יפה (אם כי לא מאדדד חדשני)
קצת אפור לי מידי. אולי כדאי להוסיף שחור וזהב, שמסמלים יותר תחושת מוצלחות ויוקרה?
בעיני זה מחודשרעיון חדשני ומקורי!
יתכן.אני מבין שהתכוונת לדבריי הנ"ל
בעיני זה מחודש
לא לעשות כמו כולם איזה תמונה של חדר או משהו אחר
כאילו רעיון אחר רעיון מיוחד!
לא ראיתי מודעות לאדריכליות בסגנון הזה!
אה אוקי אז אנחנו לא חולקים אני לא התכוונתי לעניין ה *יתכן.
אני התכוונתי לענין ה* שמסבירה מילה.
זה רעיון שהתחיל ללכת נראה לי לפני כחמש-שש שנים, לא?
רעיון חדשני ומקורי!
ממש יפה כל הכבוד
אולי רק להקטין קצת את הכתב של "תכנון חכם"
להקטין את ריווח השורות של 'תכנון חכם'
אגב, אולי כדאי להכניס את זה בתוך אחד מהחלקים האפורים עדי להמחיש את הניצול של החלקים
ב''ה
ניסיתי אבל לא הלך לא יצא יפה....
יפה מאד!
את הכוכבית של 'תכנון חכם' צריך להעביר שתהיה אחרי המילה 'חכם'. כך מקובל.
תכנון
חכם*
תודה צודקת!
יפה מאד!
לא יודעת למה אבל המשושים האפורים גורמים לי לראות את השורה אח"כ של התיאום פרטים והלוגו כאילו זה עקום....
יפה!
לדעתי אם את רוצה לשדרג,
אפשר להכניס את המילה חכם בחלל שמתחת למילה תכנון (לצד ה-ן) וליצור טיפוגרפיה אחידה- ולהגדיל קצת
המשפט הסבר יכול לבוא מתחת למילים האלה (במקום בתחתית)
צבעים הייתי מחליפה לצבע על הסקאלה האפורה עם נגיעה של צבע אחר (אולי ורוד עתיק)
אם שמת לב הלוגו עם צבע זהב נראה לי שלא קשור נגיעות של ורוד
ניסיתי אפור בהר וזה מת
ניסיתי זהבהב ולא נראה טוב
לכן בלבן זה נראה הכי מושלם לדעתי
מה אומרת?
אהבתי מאוד את הרעיון של הקופי
עלי והצליחי
הרעיון יפה (אם כי לא מאדדד חדשני)
קצת אפור לי מידי. אולי כדאי להוסיף שחור וזהב, שמסמלים יותר תחושת מוצלחות ויוקרה?
אה אוקי אז אנחנו לא חולקים אני לא התכוונתי לעניין ה *
אני התכוונתי מחודש זה שהיא עשתה צורות כאלה למעלה ולא תמונה סטנדרטית של אדריכלות!
וואוו, ממש אהבתי!!!
משו קטן שמפריע בעין, זה שהטקסט לא בקו ישר עם הרקע....קצת מפריע...

rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //