- הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1282354:העליתי אתמול, לא ראית?
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1280494&postcount=108
תודה רבה!
אני מעדיפה משהו עם שמנת מתוקה. קיים?
נכתב ע"י חנון;1282354:העליתי אתמול, לא ראית?
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1280494&postcount=108
נכתב ע"י אבש;1282358:תודה רבה!
אני מעדיפה משהו עם שמנת מתוקה. קיים?
גם אני לא מצאתינכתב ע"י shיפי;1281954:אתה יודע איפה אפשר להשיג את זה?
חיפשתי היום בבוקר ולא מצאתי...
אולי אפשר להכניס את זה בתור יוגורטנכתב ע"י shiran a;1282018:קיבלתי קילו של גבינת לבאנה (כמו גבינה לבנה רק יותר מלוחה/חמוצה)
אשמח למתכונים מתאימים. --אין סיכוי שיאכל בפני עצמו--
תודה.
נכתב ע"י שרית גולד;1282566:מתכון מעולה שמצאתי אם מישהי תרצה אני יעלה את המתכון המדויק!(קל ביותר!)
נכתב ע"י א.ד.;1282591:דברו כאן על עיטור של רולדות אז אולי יעזור למישהו העיטורים האלו
נכתב ע"י shiran a;1282674:כך החלות שלנו לפני האפיה, חג שמח לכולם!
נכתב ע"י grafix;1282846:מדהים!
מה זה הפרחים? בצק רגיל בתוספת צבע מאכל?
צלמי גם אחרי האפיה, מעניין לראות איך יוצא.
נכתב ע"י דוד לוי;1282856:כן.
הנה העליתי עכשיו (למעלה) כשיצא מהתנור.
נכתב ע"י אסתר10;1282861:מדהים!!
תודה ששיתפת אותנו...
לאחר החג אני מצפה למתכון מדויק...
חג שמח![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים