הבעיה העיקרית של כל הנ"ל שבזמני עומס כלליים {חוה"מ, מוצ"ש קיץ, שישי חורף, וכיו"ב, המחירים משתוללים לכל המרבה במחיר, ונהגים לא לוקחים נסיעות ממי שלא מציע מחיר גבוה מאוד - ועיי' ערך מוצאי שמחת תורה שהפקיעו מחירים, שלא לומר עשקו את הציבור על נסיעות פשוטות}.
טעות בידך!זכותם המלאה,
אם אין נהגים - בגלל שזה זמנים מיוחדים,
כמו המוניות שאצלם לכתחילה יש תעריפים שונים לאמצע הלילה וסופ"ש
וכמו כל איש מקצוע אם תקרא לו באמצע הלילה, הוא ייקח תשלום נוסף
ואם אני רוצה להיות דרייבר בלי סמארטפון/וואצאפ ברוך השם?יש רובוט בוואטסאפ שמעדכן את המחירון
אז אתה יכול ,יש חברות שעובדים עם מכשיר קשר ויש עוד פתרונות.ואם אני רוצה להיות דרייבר בלי סמארטפון/וואצאפ ברוך השם?
לא הובנתי.אז אתה יכול ,יש חברות שעובדים עם מכשיר קשר ויש עוד פתרונות.
ויש הרבה אנשים שמוכנים לנסוע רק אם מי שיש לו טלפון כשר.
אשריך שאין לך סמארטפון .
לקחו!!!טעות בידך!
למוניות יש מחיר מקסימום שקובע משרד התחבורה,
ובאם הנהג גבה יותר בחלק מהמקרים תוכל להתלונן,
מה שקרה למשל במוצאי שמחת תורה שלקחו על נסיעה מק"ס לב"ב 800/900 ש"ח וצפונה וזה כבר עושק!
יש תחנות שבזמנים מיוחדים לא שולחים נהג אם לא מתחייבים להם למחיר מסוים.טעות בידך!
למוניות יש מחיר מקסימום שקובע משרד התחבורה,
ובאם הנהג גבה יותר בחלק מהמקרים תוכל להתלונן,
אם חייבים את הנסיעה,יש תחנות שבזמנים מיוחדים לא שולחים נהג אם לא מתחייבים להם למחיר מסוים.
ואם אני רוצה מונה-אז הם אומרים- אין לנו מונית פנויה, איך אני יכולה להתלונן על זה?
הם לא מחויבים שיהיה להם מונית פנויה.
זה אומר שנסיעה מירושלים לבני ברק תעלה 220?החל מצאת תשעה באב, ייכנס לתוקף מחירון חדש לנסיעות בין עירוניות עם דרייברים, והמחירים יעלו בעשרות שקלים לנסיעה. נסיעה מירושלים למירון תעלה 150 ש"ח יותר, נסיעה לטבריה תעלה 150 ש"ח יותר, וגם נסיעה מירושלים לבני ברק עלתה ב-40 ש"ח.
הקרטל בתחום הוא מטורף כמו שכתבו כאן, זה שוק בלי תחרות....
בטופס הרגיל של משרד התחבורה יש מקום להתלונן גם על מוניות,יש תחנות שבזמנים מיוחדים לא שולחים נהג אם לא מתחייבים להם למחיר מסוים.
ואם אני רוצה מונה-אז הם אומרים- אין לנו מונית פנויה, איך אני יכולה להתלונן על זה?
הם לא מחויבים שיהיה להם מונית פנויה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //