רק שמחה :)
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
המחירים הולכים לעלות? מתי? לכמה?
| יזור תעריף | מרחק | נסיעה בודדת באוטובוס* | נסיעה בודדת ברכבת | חופשי יומי באוטובוס | חופשי יומי רכבת + אוטובוס | חופשי חודשי באוטובוס | חופשי חודשי רכבת + אוטובוס |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| צהוב | 0-15 ק"מ | 8 ₪ | 11.5 ₪ | 17.5 ₪ | 23 ₪ | 315 ₪ | 323 ₪ |
| ירוק | 16-40 ק"מ | 14.5 ₪ | 21 ₪ | 32.5 ₪ | 32.5 ₪ | 315 ₪ | 323 ₪ |
| תכלת | 40-75 ק"מ | 19 ₪ | 27 ₪ | 37.5 ₪ | 42 ₪ | 315 ₪ | 464 ₪ |
| כחול | 75-120 ק"מ | 19 ₪ | 30.5 ₪ | 37.5 ₪ | 47 ₪ | 315 ₪ | 684 ₪ |
| סגול | 120-255 ק"מ | 30.5 ₪ | 52.5 ₪ | 60.5 ₪ | 80.5 ₪ | 315 ₪ | 684 ₪ |
| אפור | מעל 225 ק"מ | 74 ₪ | 79.5 ₪ | 684 ₪ | 684 ₪ | ||
יועיל, אפשר לחודש אחד, אפשר גם לעדכן שהחופשי יהיה רק מתאריך 29 ולא מ-25. בצד שמאל מופיע התאריך.כדאי להטעין עכשיו לפני 12 בלילה חופשי חודשי לחודשים הבאים?
זה יועיל?
ומה לגבי פרופיל גאוגרפי?
ההנחה מחזירה למחיר הרגיל?מעבירה מייל שקיבלתי, תפיצו הלאה...
מיום שישי הקרוב מחירי הנסיעה בתח"צ עולים
אבל עשו גם משהו חדש שיכול לתת הנחות של 50% בחופשי חודשי
קוראים לזה פרופיל גאוגרפי. (זה הולך לפי מדד של רמה כלכלית ממוצעת ברחוב)
העניין הוא שיש המון(!) שכונות ורחובות שזכאים. (רב האנשים-זכאים!!)
יש פה קישור לאתר
תכנסו, תכניסו את הכתובת שלכם (עיר ורחוב). ותלחצו על החל.
אם אתם זכאים, זה יקפיץ מתחת מלבן, שיהיה כתוב בו "גיאוגרפי".
בשביל לממש את זה, צריך ללכת לסניפים של הרב קו, עם ת"ז, וצילום של חשבון ארנונה/חשמל/מים. בשביל להוכיח כתובת מגורים,
ולבקש שיכניסו את הפרופיל, אפשר לעשות את זה גם באתר של רב-קו, למי שיש את הקורא כרטיסים. (עוד לא ניסיתי, אבל ככה כתוב שזה הולך...)
שימושזה תקף רק בחופשי חודשי, ואין כפל הנחות, ככה שמי שעם פרופיל נוער, לא יוכל לקבל את זה.
אבל תעבירו הלאה שמי שיכול-יקבל.
בזמנו זכור לי שנענינו ממשרד התחבורה, שכל נוסע משלם יכול לקחת ילד. מבחינתי זו הייתה ההנחיה הקובעת.והנה הסתירה שצצה מפעם לפעם בפרסומי משרד התחבורה.
פה כתוב שכל נוסע בתשלום יכול לקחת אתו ילד מתחת גיל 5.
היינו, שאם אני נוסע עם שלושה ילדים מתחת גיל חמש, אני כמובן משלם, ונוטל אתי ילד אחד בפטור.
הילד השני משלם (בפרופיל נוער) ונוטל איתו את הילד השלישי בפטור.
ואילו פה כתוב שרק מבוגר יכול ליטול איתו ילד מתחת גיל 5.
כלומר שאם אני נוסע עם אותם שלושה פצפונים.
אני משלם על עצמי ועל עוד שני ילדים.
השאלה אם ילד בן 3 יכול לקחת איתו ילד בן שנה?בזמנו זכור לי שנענינו ממשרד התחבורה, שכל נוסע משלם יכול לקחת ילד. מבחינתי זו הייתה ההנחיה הקובעת.
לא הגיוני שנערה בת 16 שתיסע עם אחיה התינוק, למשל, תצטרך לשלם עליו כי אינה 'מבוגר' אלא 'נוער'.
אם 'כל נוסע משלם' יכול לקחת נוסע מתחת גיל 5, אז כן.השאלה אם ילד בן 3 יכול לקחת איתו ילד בן שנה?
מאתר כל זכות https://www.kolzchut.org.il/he/הנחה_ופטור_לילדים_בנסיעה_בתחבורה_ציבוריתאם 'כל נוסע משלם' יכול לקחת נוסע מתחת גיל 5, אז כן.
ולכאורה זו ההוראה הקובעת.
מי אמר שהם צודקים?
זה לשון התקנות:אם 'כל נוסע משלם' יכול לקחת נוסע מתחת גיל 5, אז כן.
ולכאורה זו ההוראה הקובעת.
אם כי זה זה אכן סתירה למשפט הפותח.ילד שטרם מלאו לו 5 שנים הנוסע בליווי נוסע ששילם את דמי הנסיעה או בליווי נוסע שפטור מתשלום דמי הנסיעה או שזכאי להנחה של 100% מדמי הנסיעה, פטור מתשלום בכל קווי השירות, ובלבד שהנוסע שאליו התלווה תיקף את נסיעתו; אם היה עם הנוסע כאמור יותר מילד אחד שטרם מלאו לו 5 שנים, ישולם בעד כל ילד נוסף על הילד הראשון, מחיר הנסיעה בעד אותה נסיעה;
איך מקבלים את ה50 אחוז?מעבירה מייל שקיבלתי, תפיצו הלאה...
מיום שישי הקרוב מחירי הנסיעה בתח"צ עולים
אבל עשו גם משהו חדש שיכול לתת הנחות של 50% בחופשי חודשי
קוראים לזה פרופיל גאוגרפי. (זה הולך לפי מדד של רמה כלכלית ממוצעת ברחוב)
העניין הוא שיש המון(!) שכונות ורחובות שזכאים. (רב האנשים-זכאים!!)
יש פה קישור לאתר
תכנסו, תכניסו את הכתובת שלכם (עיר ורחוב). ותלחצו על החל.
אם אתם זכאים, זה יקפיץ מתחת מלבן, שיהיה כתוב בו "גיאוגרפי".
בשביל לממש את זה, צריך ללכת לסניפים של הרב קו, עם ת"ז, וצילום של חשבון ארנונה/חשמל/מים. בשביל להוכיח כתובת מגורים,
ולבקש שיכניסו את הפרופיל, אפשר לעשות את זה גם באתר של רב-קו, למי שיש את הקורא כרטיסים. (עוד לא ניסיתי, אבל ככה כתוב שזה הולך...)
שימושזה תקף רק בחופשי חודשי, ואין כפל הנחות, ככה שמי שעם פרופיל נוער, לא יוכל לקבל את זה.
אבל תעבירו הלאה שמי שיכול-יקבל.
בכל תחנות על הקו עם תעודת זהות וספח וחשבון חשמל/ארנונה או תצהיר מעורך דין.איך מקבלים את ה50 אחוז?
גם באתר ובאפליקציהאיך מקבלים את ה50 אחוז?
בכל תחנות על הקו עם תעודת זהות וספח וחשבון חשמל/ארנונה או תצהיר מעורך דין.
מישהו יודע מה יצא עם זה?והנה הסתירה שצצה מפעם לפעם בפרסומי משרד התחבורה.
פה כתוב שכל נוסע בתשלום יכול לקחת אתו ילד מתחת גיל 5.
היינו, שאם אני נוסע עם שלושה ילדים מתחת גיל חמש, אני כמובן משלם, ונוטל אתי ילד אחד בפטור.
הילד השני משלם (בפרופיל נוער) ונוטל איתו את הילד השלישי בפטור.
ואילו פה כתוב שרק מבוגר יכול ליטול איתו ילד מתחת גיל 5.
כלומר שאם אני נוסע עם אותם שלושה פצפונים.
אני משלם על עצמי ועל עוד שני ילדים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים