- הוסף לסימניות
גם אני מתעניינת.אשמח ללשמוע את חוות דעתכם כיום - עברה כמעט שנה
ובנוסף כמה עולה בערך המכשיר כולל התקנה?
וכמה עלות החשמל?
תודה רבה
יש למישהו מידע נוסף?
גם אני מתעניינת.אשמח ללשמוע את חוות דעתכם כיום - עברה כמעט שנה
ובנוסף כמה עולה בערך המכשיר כולל התקנה?
וכמה עלות החשמל?
תודה רבה
@יעל.ב. יכולה לומר לי אם עדיין מרוצים?
איזה דגם קנית ולכמה נפשות זה משמש?
בנוסף מה העלות של המכשיר ומה עלות ההפעלה שלו?
וכמובן... מה החסרונות
תודה רבה
תודה רבה על המידעמאוד מרוצים !!!
דגם - כתוב על זה KOSPEL - זה נקרא דגם ?
מס' נפשות - למה זה רלוונטי ? כמה שישתמשו - זה יחמם,
זה לא כמו בוילר שיש לו נפח של מים שמתחממים ...
העלות היתה בערך 3000 שח (פחות או יותר)
עלות הפעלה - אין לי מושג, איך בודקים ?
את יודעת להגיד עלות הפעלה של בוילר ?
חסרונות - בגדול אין ...
אולי שצריך לזכור לכבות לפני שבת, כי זה ממש מפעיל את המכשיר אם פותחים את הברז על מים חמים ....
ממש לא !תודה רבה על המידע
עוד שאלה קטנה
כתבו כאן שאי אפשר להשתמד במקביל בעוד מוצרי חשמל שצורכים הרבה חשמל לדוג' כיריים אינדוקציה
נתקלת בקושי כלשהו?
חשוב להדגיש שזו שאלה אינדיבידואלית מאד... יש שאצלם יש תלת פאזי, ויש חד פאזי. גם בחד פאזי או בתלת פאזי יש שחברת חשמל מספקת 64 אמפר ויש פחות או יותר, כך שצריך לבדוק בכל מקום לפי עניינו, שבהחלט יש בתים ששם אפילו הפעלת תנור ומכונת כביסה יחד - גורמים להקפצה של הפקק...תודה רבה על המידע
עוד שאלה קטנה
כתבו כאן שאי אפשר להשתמד במקביל בעוד מוצרי חשמל שצורכים הרבה חשמל לדוג' כיריים אינדוקציה
נתקלת בקושי כלשהו?
חשוב להדגיש שזו שאלה אינדיבידואלית מאד... יש שאצלם יש תלת פאזי, ויש חד פאזי. גם בחד פאזי או בתלת פאזי יש שחברת חשמל מספקת 64 אמפר ויש פחות או יותר, כך שצריך לבדוק בכל מקום לפי עניינו, שבהחלט יש בתים ששם אפילו הפעלת תנור ומכונת כביסה יחד - גורמים להקפצה של הפקק...
היה לנו אותו בשלבים הראשוניים מאוד של הפיתוח ולא כ"כ תפקד טוב, כיום הבנתי שעובד יותר טוביש חברת "מעוז" שפיתח אפשרות להשתמש עם האנרגיה שהמזגן צוברת לחמם מים ולכאורה זה יוצא הכי זול כי מזגן לא צורך הרבה חשמל והמכשיר עצמו גם לא יקר
הנה קישור https://maoz-heat.co.il/מעוז-לחימום-מי-רחצה/
זה לא אותו משווקזה שוב אותו המשווק.
הביטוי משאבת חום לא מוכר לי, ולכן אשמח לשמוע הסבר לא מאותו אחד שמשווק את המוצר.
כאן זה שוב המשווק עצמו.
יש לך תגובה של משתמש? לקוח שקנה ומרוצה ויכול לספר לנו, כמו שכאן סיפרו אלה שקנו שטיבל או היטרון?
מה בסוף עשיתם?מנסה להתייעץ פה עם המבינים
המליצו לי על מחמם של stiebel
מ.ש. פתרונות הציעו לי מכשיר של 32 kwt ב 5700 ש"ח כולל התקנה - לא יודעת מה הדגם המדובר
לעומת זה באמזון המחירים הרבה יותר זולים הבעיה שאני לא יודעת על איזה דגם כדאי ללכת והאם טכנאי חשמל ידע להתקין את זה או שזה סיכוןStiebel Eltron Archives - מ.ש פתרונות אנרגיה מתקדמים | Ms-Group
www.ms-group.co.il
להלן קישור לאמזון:
אשמח מאד אם יש כאן מישהו שמבין בזה אם יוכל לייעץ לי.
יש לי תלת פאזי של 40 אמפר ואני צריכה מכשיר שיוכל לספק מים חמים ל2 אמבטיות בו זמנית
תודה רבה
אנחנו משתמשים בזה [כך עכ"פ זה נראה מבחוץ]
חשוב להדגיש שזו שאלה אינדיבידואלית מאד... יש שאצלם יש תלת פאזי, ויש חד פאזי. גם בחד פאזי או בתלת פאזי יש שחברת חשמל מספקת 64 אמפר ויש פחות או יותר, כך שצריך לבדוק בכל מקום לפי עניינו, שבהחלט יש בתים ששם אפילו הפעלת תנור ומכונת כביסה יחד - גורמים להקפצה של הפקק...
אשמח מאוד לשוחח איתך על העניין. זה יהיה לנו לעזר רב,תוכלי לכתוב לי למייל מה מס הנייד שלך? המייל שלי avi190383 גימל וכו....חשוב להדגיש שזו שאלה אינדיבידואלית מאד... יש שאצלם יש תלת פאזי, ויש חד פאזי. גם בחד פאזי או בתלת פאזי יש שחברת חשמל מספקת 64 אמפר ויש פחות או יותר, כך שצריך לבדוק בכל מקום לפי עניינו, שבהחלט יש בתים ששם אפילו הפעלת תנור ומכונת כביסה יחד - גורמים להקפצה של הפקק...
Ruttאודה ליצירת קשר בעניין avi190383@גימל וכועוד דבר חשוב לקחת בחשבון -
גם אלה שיש להם תלת-פאזי עם הספק טוב, עדיין צריך לקחת בחשבון שלא תמיד הלוח חשמל הוא בקירוב לצינור המים החמים הראשי,
ואז לפעמים צריך 'לטייל' בדירה עם כבל חשמל עבה חמש-גידים עד לנקודת המים, ששם יושב המחמם החשמלי,
וזה א. הוצאה נוספת - כבל + חיבור חשמלי כו'. ב. לפעמים גם מכוער בדירה, אם אין דרך חיצונית להעביר אותו.
שימו לב שיש אשכול נוסף שמדבר על משאבת חום , מעניין לעשות בדיקה מה יותר שווהRuttאודה ליצירת קשר בעניין avi190383@גימל וכו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים