מחסנים או לא????????

• הוסף לסימניות
מרוב צדדים לכאן ולכאן
מה אתן עושות ?
מחסנות?
או לחכות???

• הוסף לסימניות
למה לא???

הרי עד לפני 9 שנים החיסון הזה ניתן לכולם והפסיקו לתת אותו,
כרגע כשיש איום משלימים אותו למי שלא קיבל.

לכן מי שלא מתנגד לחיסונים באופן עקרוני לא אמור להסתפק בעניין.

• הוסף לסימניות
מחסנים - כן
בלחץ - לא

• הוסף לסימניות
אם הילדים קבלו את כל המנות הנדרשות (4 חיסונים עד גיל שנתיים נראה לי), אין שום סיבה לתת את חיסון 'שתי טיפות' ולהכניס להם בכח לגוף נגיף מוחלש (ויש לחיסון הזה תופעות לוואי. נדירות, אבל יש.) אם הם מוגנים ממנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;1068623:
אם הילדים קבלו את כל המנות הנדרשות (4 חיסונים עד גיל שנתיים נראה לי), אין שום סיבה לתת את חיסון 'שתי טיפות' ולהכניס להם בכח לגוף נגיף מוחלש (ויש לחיסון הזה תופעות לוואי. נדירות, אבל יש.) אם הם מוגנים ממנו.

החיסון העכשווי לא מיועד להגן על הילדים שחוסנו, הם באמת לא יכולים לחלות בנגיף. אבל הם כן יכולים להיות נשאים שלו ולהדביק את אלו מקבוצת הסיכון שאינם מחוסנים. ולכן ניתן החיסון כעת- כדי שהם לא יוכלו להדביק אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;1068623:

ממש שום סיבה.
סתם פשוט למשרד הבריאות היו כמה מנות מיותרות- משהו כמו מליון, והחליטו לחלק אותן לילדים שי לקראת שנת הלימודים המתחילה, או כתעסוקה לחופש המתארך..

באמת!
אם אתם לא רוצים לחסן - אל תחסנו אבל להגיד שאין שום סיבה, זה גובל בחוסר אחריות ציבורית.

ובקטנה- משום מה יש לי תחושה שבציבור שלנו יש כאלו שתמיד ירגישו חכמים יותר ממשרד הבריאות או כל משרד אחר, הם לא פריארים, אומרים לחסן- הם דוקא לא יחסנו, מי זו הממשלה שונאת הדת הזו שתגיד לנו מה לעשות?....
נו נו.

• הוסף לסימניות
כדאי להתחסן! מקבלים חוברת וצבעים :)

• הוסף לסימניות
ולכן יש רופאים שהתראיינו והיו נגד, ואגב, אחוז גדול מהאוכלוסיה (כ-400,000 וגם תינוקות קטנים) שהמערכת החיסונית שלהם חלשה נמצאים כעת בסיכון גדול בגלל החיסון הזה. בקיצור, תבררו קצת כמו שאני עשיתי, והנגד - עולה על הבעד.

• הוסף לסימניות
זה לא מסתובב בעיקר אצל הבדואים ובני דודים?
שימו לב לערים שזה התפשט אליהן...

בכל מקרה נראה לי שמה טוב זה להתייעץ עם רופא,
ואח"כ עם גדול בישראל ולדעת שמה עשיתם/ לא עשיתם זה בעצת גדולים.
לא נראה לי שאף שכנה או יושבת פורום בין בעד חיסון בין נגד לוקחת אחריות כאן על מישהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1068658:
לא נראה לי שאף שכנה או יושבת פורום בין בעד חיסון בין נגד לוקחת אחריות כאן על מישהו...

אכן....

כאילו, מה עוד? :)

וציטוט משרת הבריאות הבוקר: "זה לא מסוכן, אבל זה מסוכן..." :rolleyes:

• הוסף לסימניות
מה לעשות שארצינו הקטנה עטופה בבני הדודים הנ"ל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1068658:
בכל מקרה נראה לי שמה טוב זה להתייעץ עם רופא,
ואח"כ עם גדול בישראל ולדעת שמה עשיתם/ לא עשיתם זה בעצת גדולים.
"(מה שרציתי לומר הוא,שבכל מקרה גם לפרקטיקה ולניסיון החיים יש מה לומר)"

המתנתי בסבלנות ידעתי שכמו כולם בסוף גם את תיפלי.....:)

אוי איך שכחתי הפסיכולוג ששלחת אותי אליו פנוי היום....:)

1 : 1 :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1068677:
"(מה שרציתי לומר הוא,שבכל מקרה גם לפרקטיקה ולניסיון החיים יש מה לומר)"

המתנתי בסבלנות ידעתי שכמו כולם בסוף גם את תיפלי.....:)

אוי איך שכחתי הפסיכולוג ששלחת אותי אליו פנוי היום....:)

1 : 1 :p

ברוך שכיוונתי:)
חיכיתי לזה.

• הוסף לסימניות
החיסון נועד להגן על אלו שסביבכם והם בקבוצת סיכון כמו מערכת חיסון מדוכאת, תינוקים לפני גיל חודשיים וכל מה שכת' בעיתון. כדי שאנחנו לא נעביר להם את המחלה.

אם זה חיסון שעד לא מזמן קבלו כולם
ואין לו תופעות לוואי. ברוב המקרים

אז אני רואה את זה כעזרה ואחריות ציבורית לסביבתי.

אבל כל אחד יתיעץ ויברר.

• הוסף לסימניות
אין חיסון נגד סיינטולוגיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה