נכתב ע"י R.Design;1068623:אם הילדים קבלו את כל המנות הנדרשות (4 חיסונים עד גיל שנתיים נראה לי), אין שום סיבה לתת את חיסון 'שתי טיפות' ולהכניס להם בכח לגוף נגיף מוחלש (ויש לחיסון הזה תופעות לוואי. נדירות, אבל יש.) אם הם מוגנים ממנו.
פוליונכתב ע"י קטיפה;1068640:על איזה חיסון אתן מדברות?
נכתב ע"י קטיפה;1068640:על איזה חיסון אתן מדברות?
נכתב ע"י R.Design;1068623:אם הילדים קבלו את כל המנות הנדרשות (4 חיסונים עד גיל שנתיים נראה לי), אין שום סיבה לתת את חיסון 'שתי טיפות' ולהכניס להם בכח לגוף נגיף מוחלש (ויש לחיסון הזה תופעות לוואי. נדירות, אבל יש.) אם הם מוגנים ממנו.
נכתב ע"י mig;1068658:לא נראה לי שאף שכנה או יושבת פורום בין בעד חיסון בין נגד לוקחת אחריות כאן על מישהו...
"(מה שרציתי לומר הוא,שבכל מקרה גם לפרקטיקה ולניסיון החיים יש מה לומר)"נכתב ע"י mig;1068658:בכל מקרה נראה לי שמה טוב זה להתייעץ עם רופא,
ואח"כ עם גדול בישראל ולדעת שמה עשיתם/ לא עשיתם זה בעצת גדולים.
לא נראה לי שאף שכנה או יושבת פורום בין בעד חיסון בין נגד לוקחת אחריות כאן על מישהו...
נכתב ע"י דאלארס;1068677:"(מה שרציתי לומר הוא,שבכל מקרה גם לפרקטיקה ולניסיון החיים יש מה לומר)"
המתנתי בסבלנות ידעתי שכמו כולם בסוף גם את תיפלי.....
אוי איך שכחתי הפסיכולוג ששלחת אותי אליו פנוי היום....
1 : 1![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים