בני המיבין
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מחפשת מטפלות באזור גן וורשא - ירושלים בבני ברק
אשמח לקבל מספריים והמלצות
ברחוב שדל מאחורי בנק טפחות שברחוב ירושלים.מחפשת מטפלות באזור גן וורשא - ירושלים בבני ברק
מה המשפחה?ברחוב שדל מאחורי בנק טפחות שברחוב ירושלים.
הבניין שמול בית כנסת אשלג.
מומלץ מאוד - מניסיון של אחרים -
משפחת טו... קומה עליונה
אין לי מספר
מופיע במפתח העיר המקווןיש לך איך להשיג לי את המספר?
אני לא מוצא אותו
אתה היית אצלה?ברחוב שדל מאחורי בנק טפחות שברחוב ירושלים.
הבניין שמול בית כנסת אשלג.
מומלץ מאוד - מניסיון של אחרים -
משפחת טו... קומה עליונה
אין לי מספר
לא אני אבל שמעתי עליה ממשפחה שמאוד מאוד היו מרוצים ממנה אשה לא צעירה מנוסה מאוד ורגועה מאוד.
יש משהי שטיפלה לי בילדה ברח' יגאל זה פניה מירושלים אני לא יודעת את המס' שלה לא שמור לי תראי בספר טלפונים
המשפחה שלה טוויג
אני תקועה בלי מטפלת לחופש
מי שמכירה משהו בבני ברק זה מאד יוכל לעזור לי.
תודה!
טוויג ביגאל 4
תנסי לחפש בספר טלפונים
מחפשת מטפלת לתינוק בן שנה בבני ברק
באזור יהושוע/ירושלים/עירייה
מישהו מכיר?
יש לך ברחוב יגאל, משפחת טוויג.
המשתמשים האלו לא נמצאים בפרוג כבר כמה שנים...
אפשר פרטי יצירת קשר עם המשפחה שלך?המשתמשים האלו לא נמצאים בפרוג כבר כמה שנים...
תסתכל מתי הם היו פעם אחרונה.
הם לא יראו את התיוג שלך.
שאלתי עכשיו שוב את המשפחה שלי ששלחו.
הם היו מאוד מרוצים אשה ירא"ש שחיתנה כבר ילדים ומנוסה מאוד.
בסגנון יותר של פעם וכן יש שם בדרך כלל הרבה ילדים.
הם שיבחו מאוד מאוד על הרצינות הניסיון והרוגע.
איני יכול לתת פרטיםאפשר פרטי יצירת קשר עם המשפחה שלך?
ומה מוגדר אצלך סגנון של פעם?
באיזה גיל היא?איני יכול לתת פרטים
היא מטפלת לא צעירה.
יש נשים צעירות שמחפשות דברים עדכניים ורק קצת ילדים וכו'.
ולהם זה לא מתאים.
לדוגמא לא נראה לי שהיא שלחה את הילדים מחופשים לפורים...
ועוד כל מיני דברים שמטפלות צעירות עושות.
תנסו לברר באיזור שם ברחוב ירושלים יהושע והסביבה.
בערך 50ב
באיזה גיל היא?
כמה ילדים יש בגן?בערך 50
הכוונה מבוגרת לא בגלל התפקוד אלא יותר הסגנון של פעם.
צדיק יותר אידישע מאמע יותר מטפלת בהרבה ילדים יחד, בחופשים היא לוקחת יותר ילדים והבנות הגדולות שלה עוזרות לה. באופן כללי זה הסגנון של המשפחה צדיקים ופשוטים.
פחות עדכני ומקושקש.. האמהות הצעירות שרוצות יחס אישי לפי הכללים העדכניים פחות שולחות אליה.
אבל מבחינת התפקוד והדאגה לתינוקות והמסירות והניסיון היא מצויינת.
מקווה שהבהרתי טוב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //