יש לך דרך לפנות אלי באישי?זכור לנו שהוא היה גר, אולי עדיין, ברחוב רוזנבלט ברמות ג'
לא מצאנו אבל בדפי זהב
אין לי פרימיוםיש לך דרך לפנות אלי באישי?
השם של אשתו מתחיל בא'?
זה לא מישהו שאני יכולה לשאול, אני רק מכירה את השם הזה, אם מישהו יכול לקשר ביננו אז אנסה לעזור לךאין לי פרימיום
אין לי מושג איך קוראים לאשתו,
מבחינתי לנסות מספרים
(אם את יכולה לשאול אותם אם הם מוכרים הונדה אינסייט אפורה לפני שנתיים זה יהיה חסד גדול)
לפי האגרון יש הורביץ ברחוב רוזנבלט 13 ברמות בשם צבי בן 63שלום
קנינו רכב ממישהו בשם משה הורביץ מירושלים (לפני שנתיים גר ברמות) נשארנו חייבים לו כסף, כי שכחנו להעביר את כביש 6 על שמנו, ולקח זמן עד ששמנו לב,
נאבד לנו כבר המספר שלו,
מישהו מכיר? יודע?
תודה
תודה, אמור להיות צעיר יותר אולי סביב 30/40מכיר הורביץ מרמות בסביבות גיל 55/60,
אתם יודעים עליו פרטים נוספים משרה/ מראה ?
תודה, אז זה לא הואלפי האגרון יש הורביץ ברחוב רוזנבלט 13 ברמות בשם צבי בן 63
מה הקשר ביטוח? אנחנו לא יודעים איפה היה מבוטח קודםאי אפשר לבדוק לפי הבעלות הקודמת של הרכב?
נגיד בחברת ביטוח...
בדקת באגרון? אם יש לך תעודת זהות את יכולה למצוא אותו מהר, יהיה לך שם איזושהי כתובת אולי.באיזור אישי ממשלתי מופיע רק שם ותעודת זהות
איו לי אגרון,בדקת באגרון? אם יש לך תעודת זהות את יכולה למצוא אותו מהר, יהיה לך שם איזושהי כתובת אולי.
ב144 ניסית?
בעלות 20 ש"ח במרשם האוכלוסין (אפשר באינטרנט) - נותנים כתובת עדכניתלא ראיתי דרך שאפשר לאתר אדם לפי ת.ז
אפשר לאתר באגרון ע"פ ת.ז.איו לי אגרון,
ב144 אין,
לא ראיתי דרך שאפשר לאתר אדם לפי ת.ז
יש לו גם ילדים בגילאים 30 אז אולי זה הםתודה, אז זה לא הוא
אם אין לי אגרון, איך אני יכולה לדעת את המספר שלהם?אפשר לאתר באגרון ע"פ ת.ז.
יש לו גם ילדים בגילאים 30 אז אולי זה הם
לא היה מענה כמה פעמים, הקו תפוסתנסי 0527136871
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים