G9 - לא מצלמה מקצועית, אבל היא בהחלט מצלמה קומפקטית שמקצועניים יכולים כבר להמליץ לך עליה.שמעתי המלצה נלהבת על canon g9x
רק שזה חריגה די משמעותית מהתקציב המקורי (1500)
ידוע על דגמים יותר בסיסיים בסדרה? ראיתי 7 ו- 5 יקרים יותר...
או לחילופין, יש המלצות שידחפו אותי ללכת בכל שאת על g9x שהיא מצלמה מקצועית?
הG9 יותר איכותית מה730?G9 - לא מצלמה מקצועית, אבל היא בהחלט מצלמה קומפקטית שמקצועניים יכולים כבר להמליץ לך עליה.
כל הקודמות שהעלו פה צעצועים חביבים, אבל תמונות איכותיות יהיה מאד קשה להוציא מהם. הG9 מצלמה עם חיישן טוב, צמצם משובח, ועוד (זום קטן).
אם יש לך אפשרות לך עליה!! כל שקל שתשקיע בה יותר מהזלות, יחזיר את עצמו באיכות, ואתה תברך עליו!!
מניסיון של מאות (אולי למעלה מזה) של קונים/מתייעצים/חוו"ד וכו'.
תנסי בכפר השעשועים או בפיראט האדום, ייתכן שיש שם צעצועים מעין מצלמה בסכום שלך...קופצת על האשכול...
רוצה לקנות לבת שלי לאפיקומן מצלמה טובה,
שמתאימה לילדה בת 11,
אבל התקציב שלי לאפיקומן הוא עד 300 ש"ח,
האם יש לי סיכוי לא לחרוג בהרבה מהתקציב?
בערך כמו להשוות פיאט לטויוטה קאמרי..הG9 יותר איכותית מה730?
חחח זה בסדר.בערך כמו להשוות פיאט לטויוטה קאמרי..
או בדימיון למטבח - גלידת ריאו מול בן & ג'ריס..
סליחה אם מישהו/י נפגעה מהדימוי..
ולענייננו: כן, מאד!
רק מהדימוי אני כבר רואה את ה-G9 מתייפחת מעלבון..
הכי טוב לתת לה רגישות של 100-200 ולא מעבר. במקרים דחוקים אפשר לעלות עד 400.G9 מנסיון - מעולה!!!
בלי השוואה לאמורות, ואין לי טיפת ידע בצילום מקצועי.
מאמינה שאם יהיה כאן מישהו נחמד שינצל את הבידוד והריתוק הביתה להעלות הסבר מפורט על השימוש הנכון בפונקציות שלה - יצאו תמונות עוד יותר מושלמות.
אבל גם כרגע עם אופצית הצילום האוטומטי! תוצאות ממש טובות.
(ניסיתי קצת לשחק עם ה ISO כו' - אבל כל עוד לא מסבירים לי ברור - אני לא ממש מצליחה להבין איך ומתי)
לא מספיק מבינה מה התפקיד שלה, מתי להעלות או להוריד,הכי טוב לתת לה רגישות של 100-200 ולא מעבר. במקרים דחוקים אפשר לעלות עד 400.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים