www.prog.co.il
למה פחות טוב?למה
Vostro ?
למה השימוש?למה פחות טוב?
אם כן איזה סוג כן יש עד 3000 ש"ח?
תודה רבה!
יש פורום מחשבים תתייעצי שם יענו יותר בפירוט בהצלחה!שלום!
אשמח לעזרה לגבי 2 דגמים,
רוצה לדעת מה ההבדל.
דגם 1:
Dell Vostro 3530 V3530-7278 / VM-RD09-14381 / VM-RD33-15111
דגם 2:
Dell Vostro 3530- RD09 15563
תודה רבה!
לבת שלומדת תיכנות,למה השימוש?
www.prog.co.il
איזו שפה היא לומדת?לבת שלומדת תיכנות,
אני רוצה לדעת אם זה איכותי ויחזיק זמן או משהו שכל שניה יהיה בו בעיות
תודה רבה!
נראה לי נקרא c#איזו שפה היא לומדת?
למה זה משנה?איזו שפה היא לומדת?
אם זו שפה שניבנת כל הזמן על המחשב לא יספיק מחשב של 3000 זה יהיה איטילמה זה משנה?
זה שכרגע היא לומדת C# לא אומר שהיא לא תלמד JAVA.אם זו שפה שניבנת כל הזמן על המחשב לא יספיק מחשב של 3000 זה יהיה איטי
2000 שקל לJAVA?זה שכרגע היא לומדת C# לא אומר שהיא לא תלמד JAVA.
מחשב לתכנות צריך להתאים לכל השפות, לא רק לשפה אחת כי היא כרגע לומדת אותה.
ואני קניתי מחשב שהוא בעצמו עלה כ2000 ש"ח.
אני ממש מרוצה ממנו, וגם חברותי מרוצות ממנו.
בתור סטודנטית היא לא תעשה מעבר.2000 שקל לJAVA?
אם את משתמשת ב eclipse
ועושה רק הדפסות זה אולי יספיק
אבל בשביל לעבוד ולבנות מערכת זה כל הזמן יתקע
כן, אם המעבד טוב והזיכרון ram לפחות 16 , ה eclips עובד מעולה2000 שקל לJAVA?
אם את משתמשת ב eclipse
ועושה רק הדפסות זה אולי יספיק
אבל בשביל לעבוד ולבנות מערכת זה כל הזמן יתקע
יש לך את הדגםשלום!
אשמח לעזרה לגבי 2 דגמים,
רוצה לדעת מה ההבדל.
דגם 1:
Dell Vostro 3530 V3530-7278 / VM-RD09-14381 / VM-RD33-15111
דגם 2:
Dell Vostro 3530- RD09 15563
תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //