נכתב ע"י tttsarattt;1667159:לפני כ4 שנים לקחנו נגר יקר, אבל לא אהבתי את הקרוסלה וארון התריס וכל הפרזול שהוא השתמש...
ושוב, הוא מהנגרים היקרים בשוק...
אני אוהבת את כל הפרזולים האלה ורוצה שיהיו אותם במטבח, במקרה כזה עדיף חברה או נגר? לי נשמע שנגר יותר יקר...
איזה חברות יש בירושלים?
נכתב ע"י tttsarattt;1667159:לפני כ4 שנים לקחנו נגר יקר, אבל לא אהבתי את הקרוסלה וארון התריס וכל הפרזול שהוא השתמש...
ושוב, הוא מהנגרים היקרים בשוק...
אני אוהבת את כל הפרזולים האלה ורוצה שיהיו אותם במטבח, במקרה כזה עדיף חברה או נגר? לי נשמע שנגר יותר יקר...
איזה חברות יש בירושלים?
נכתב ע"י eden7115;1668304:צריך לברר מראש עם הנגר עם איזה פרזולים הוא משתמש.
הכי טוב זה הנגרים שמתמשים (ויודעים להשתמש!) בפרזולים של כל החברות - כי יש חברות שפרזולי המגירות שלהם טובים יותר ויש חברות שפרזולי הקלאפות טובים יותר, יש חברות עם מוצרי פרזול ייחודים וכן הלאה.
בחברת מטבחים בדר"כ עובדים עם חברת פרזול אחת - כך שגם מהבחינה הזו - עדיף נגר.
דבר ראשון תלכו לפגישה עם החברות, תראו מה הן מציעות, כמה עולים שדרוגים, בד"כ הגיוני יותר לקחת מהחברות ולא לקבל זיכוי אפסי ולהרכיב מטבח לאחר טופס 4 על כל המשתמע מכך (כולל אנשי מקצוע נוספים להדבקת קרמיקה, סוקל, איש שיש, התקנת כלים וכדו')נכתב ע"י אא;1672804:מצטרפת לשאלה.
קניתי בית מקבלן, והקבלן נותן אפשרות לעשות את המטבח באחת משתי חברות. נובו או אביבי.
מישהו מכיר?
יש למישהו נסיון? המלצות? תובנות כאלה או אחרות לגבי מי מהחברות הנ"ל?
כמובן יש לי גם אפשרות לקבל זיכוי (של שקל וחצי בערך) ולעשות את זה אצל נגר. וזו גם התלבטות.
נכתב ע"י מבריק;1725958:מקפיצה את האשכול,
אני מבררת כרגע על מטבח,
יש למישהו כאן מה להוסיף?
המלצה על נגר/חברה,
ואיך זה עם הנגרים הפרטיים, גם מבחינת עמידה בלו"ז,
השלמות סופיות, אחותי נתקעה במזנון ובחדר שינה
בלי מדפי פנים, ובלי שום אחריות על פגמים מיידים,
ודוחים אותה כבר מעל שנה בתירוצים שונים, ומדובר בנגר יוקרתי,
שאני יודעת שהרבה חנויות מעולות עובדות אתו.
איך מבטחים את עצמנו ממקרים כאלו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים