נכתב ע"י נמה;2447550:
נכתב ע"י hbecker;2447638:צריך לבדוק את כשרות מוצר המטבעות כי זה לא תבנית רגילה מפלסטיק אלא תבנית עם טרנספר מוטבע. באתר שם יש מוצרים בכשרות רבנות ת"א-יפו...
בכל מקרה אזל מהמלאי
נכתב ע"י hbecker;2446914:רותי,
חשבתי על משהו בשבילך.
את יכולה להרתיח מטבע כדי שתהיה נקיה מחיידקים ולהכין עוגיות עגולות קטנות. לפני האפיה ללחוץ עם המטבע כדי ליצור הטבעה של הצורה ואז תקבלי עוגיות בצורת מטבע.
את יכולה גם לאפות עוגיות עגולות ולהדביק להם אחרי האפיה מטבע מבצק סוכר שיצרת עם הטבעה ממטבע אמיתית.
אם תשיגי תבנית שקעים בקוטר זהה לקוטר של מטבח [אולי של חצי קל] תוכלי להכניס את המטבע לתבנית ולצקת מעליו שוקולד, אבל זה חייב להיות באותו קוטר אחרת השוקולד יזל מתחת למטבע ותתקבעי עם שוקולד ממולא במטבע
יכול להיות שהניר שעוטף מטבעות שוקולד קנויות יעשה לך את העבודה, אם תכניסי הפוך לתבנית שקעים עגולה בקוטר זהה.
מקווה שעזרתי במשהו.
ואם יהיה לי עוד רעיון- אעדכן אותך.
נכתב ע"י נמה;2446961:יצירה שעשינו במסיבת חנוכה לכל בני הדודים:
לקחנו תבניות מאפין אישיות (חד פעמי) והילדים חרטו מה שהם רצו (כמו בחמרן) ואז יצקנו לתבניות שוקולד וכל אחד קיבל מטבע שוקולד ענק בעיצוב אישי. (לא לשכוח לעשות מילים בכתב מראה!)
את יכולה לעשות אותו דבר עם תבנית שקעים מיני.
גם, מוכרים תבניות לשוקולד בצורות מטבעות, אני מתארת שיש כאלה במיוחד לפורים.
וגם, בקשת (ואולי בעוד מקומות) מוכרים אבקת זהב בהכשר הבד"ץ שאפשר להבריש בתבנית לפני שיוצקים את השוקולד, או אח"כ בעזרת מעט כהל
מישהי יודעת בבני ברק איפה יש תבניות סיליקון כאלה?נכתב ע"י חולי;2446973:יש תבניות סיליקון בצורת מטבע, הייתי עושה את השוקולד ומאבקת אותו עם אבקה זהב.
אנסה למצוא כזו תבנית פה בבני ברקנכתב ע"י נמה;2447823:יש לי כזה בבית בלי הטבעה, רותי אם שווה לך לקחת את זה מירושלים, את מוזמנת בשמחה.
המטבעות לא בגודל אמיתי, השקל הוא בקוטר 3.5 סמ בערך
והמטבעות היותר גדולים בין 4-6 ס"מ
נכתב ע"י רותי12;2448016:אנסה למצוא כזו תבנית פה בבני ברק
תודה על ההצעה
נכתב ע"י ישראל44;2448342:אני חושבת שאם תצליחי למצוא כזו חותמת שימזכירה מטבע זה יכול לתת לך מענה מעולה
זהhttp://haomanst.com/2016/12/27/חתימה-טובה/
וכמובן שאחרי שהמטבע מתקשה להבריש עם מעט א. זהב, אין צורך בכוהל.
תודה רבהנכתב ע"י סטודיו ישר;2448389:
נכתב ע"י רותי12;2448544:תודה על ההדרכה . אבל :
א) אני לא יכולה לאפות כל עוגה בפני עצמה. כמו שכתוב עם הרינג (יש לי רק רינג אחד)
ב)יש מרגרינה...
ג) מאיפה החותמת ?
נכתב ע"י ישראל44;2451441:א. לא חייבים לאפות עם הרינג, אפשר גם בלי, ואפשר גם לקרוץ עם הרינג מיד אחרי האפיה, כשזה עוד רותח, נחתך יפה ונקי
ב. את לא חייבת להשתמש במתכון הנ"ל של העוגיות, קחי כל מתכון שאת אוהבת שאין בו מרגרינה, או שלא אכפת לך שהעוגיות חלביות, ואז את משתמשת בחמאה, תאמיני לי, העוגיות האלו מדהימות כשהן חלביות, שווה!
ג. החותמת היא מאליאקספרס, קשה לי להאמין שיגיע לך עד פורין, אבל יש להשיג כאלה בחנויות יצירה, קוראים לה חותמת שעווה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים