- הוסף לסימניות
מהקומפקטית שאתה מדבר עליה כבר נפרדתי (סיפור עצוב).נכתב ע"י תם;380944:ואני ברשותך אענה לשאלתו של ביתרפ על העדשה - אם אני זוכר נכון מדובר בקומפקטית...נכון???
הלוואי ויכולתי להגיד לך שמכל העדשות בחרתי בכזו או אחרת, אבל מה לעשות שבינתיים אני עם מצלמת קנון SX20 IS כך שהנושא של עדשות לא כל כך ברי(א) לי.נכתב ע"י ביתרפ;380949:באיזה עדשה צולם?
תסתכל ע"ז באופן חיובינכתב ע"י שי דרומי;381327:על עננות וולקנית שמעו פה?....
אבש'לי תקוע בבלגיה והם פה עושים מטסים. אבסורד.
נכתב ע"י שי דרומי;381327:על עננות וולקנית שמעו פה?....
אבש'לי תקוע בבלגיה והם פה עושים מטסים. אבסורד.
תודה. מקווה שלא שכחת בסוף המשפט סמיילי.נכתב ע"י רבקה אריאל;381453:בסה"כ אני בטוחה שלא הייתי מצלמת את זה טוב יותר,.
יש מצב ללינק?נכתב ע"י רבקה אריאל;381453:בסה"כ אני בטוחה שלא הייתי מצלמת את זה טוב יותר, אבל בפורום אחר שאני גולשת בו יש בחור מומחה לצילומי כלי תעופה, ואחרי שראיתי את הצילומים שלו קשה לי להתלהב מצילומים רגילים של כלי תעופה. אחרי הכל אני בת...
נכתב ע"י DDFF;381788:תודה. מקווה שלא שכחת בסוף המשפט סמיילי.
יש מצב ללינק?
נכתב ע"י יעקב1;381857:בס"ד
בהחלט צילומים מרהיבים.
אבל ביחס לתצוגות תעופה שמתקיימת בארץ שאתה צילמת, כמעט ולא שייך להגיע לצילומים כאלו.
מדובר שם על תמורים צבאיים עם השקעה רצינית כמו שרגילים בחו"ל.
כאן, המטוסים טסים גבוה מאוד, אולי עדשת 1500 מ"מ (אני רק מעריך, מעולם לא צילמתי עם אחת כזאת) תגיע להגדלה כמו שראית פה.
וגם התמרונים וכ"ו לא קיימים במטס יום העצמאות בארץ.
ביחס לציוד שלך ולאופן המטס זה לא רע.
אני רוצה קצת להחמיא לעצמי אז רק תענה לי אם מה שאתה מתכוון הוא שהפעם שיחקתי אותה?נכתב ע"י יעקב1;381857:בס"ד
בהחלט צילומים מרהיבים.
אבל ביחס לתצוגות תעופה שמתקיימת בארץ שאתה צילמת, כמעט ולא שייך להגיע לצילומים כאלו.
מדובר שם על תמורים צבאיים עם השקעה רצינית כמו שרגילים בחו"ל.
כאן, המטוסים טסים גבוה מאוד, אולי עדשת 1500 מ"מ (אני רק מעריך, מעולם לא צילמתי עם אחת כזאת) תגיע להגדלה כמו שראית פה.
וגם התמרונים וכ"ו לא קיימים במטס יום העצמאות בארץ.
ביחס לציוד שלך ולאופן המטס זה לא רע.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים