רואים את ההשקעה.הציור שלי קבל סוף סוף צבע וצורה
זה פעם ראשונה שאני מנסה להשקיע מאוד באור וצל
אני ממש אשמח לקבל הערות והארות לגבי זה...
צפה בקובץ המצורף 693439
לאחרונה עובר משהו על נטפרי,הי, רגע.
איך זה הגיוני שנט פרי נותן לי לראות את זה?
אוי ואבוי!לאחרונה עובר משהו על נטפרי,
נפתחה לחברה שלי תמונה של חיילת עם מכנסיים, ולעומת זאת תמונה של פרפר נחסמה.
משהו מוזר.
לא התכוונתי לכך...היי, זה מזכיר את הנסיך הקטן !
אני צודק ?
למה לא ?איך זה הגיוני שנט פרי נותן לי לראות את זה?
ציור של בת.למה לא ?
ציור.
לא נכון.ציור של בת.
נט פרי תמיד חוסם את זה
לא יודעת.לא נכון.
תלוי ברמת ה"ריאליסטיות" של הציור.
זה כנראה הקטע של הציורהיי
היד השושנה האור והצל ממש יפים אפילו מהממים...
הייתי רק קצת מרחיקה את השיער מהקרקפת ומוסיפה שיער מעל המצח...את העין והגבה מקטינה ומשנה את הזוית של העין...
אני הרבה פעמים מדמיינת ואפילו מצלמת את עצמי לרפרנס כדי לראות אם אני בכיוון...
כותבת הערות והארות רק בגלל שביקשת...גם אני תמיד שמחה לביקורות...
בהצלחה...אליפות!!![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים