מעניין מה שאת אומרת.נכתב ע"י אפרתה;1094662:גרפיקס- שמעתי מטכנאי שהקטע של הדרוג הוא משהו שהחברות משיגות בכסף- ז"א אין לו משמעות. מה דעתך?
ד"א- לי לדגמא יש משהו מאוד מענין- היה לי מקפיא שעליו רציתי להניח את המיבש, השטח מעל המכונה כבר תפוס. רק מה שזה גבוה. בקיצור- פתאום גיליתי שאת המיבש הספציפי שלי אפשר להניח גם הפוך (!), ז"א שכפתורי ההפעלה נמצאים בתחתית, וכך אני יכולה להפעיל בקלות, אפילו שהמיבש די גבוה ואני לא מהגבוהים ביותר... סתם למי שזה מתאים...
נכתב ע"י grafix;1094667:מעניין מה שאת אומרת.
אז אולי לא לבדוק רק לפי דרוג אנרגטי אלא גם לפי צריכת קוט"ש חשמל, וכמובן גם לבדוק שלא לוקח לו לייבש יותר זמן ממכונות אחרות, שאז זה כבר יוצא אותו דבר בצריכת החשמל.
בכל אופן, מייבש צורך המון חשמל, וכדאי מאוד לשים לב לקטע הזה.
זה באמת משהו מאוד מוזרנכתב ע"י dvory;1094824:לי יש מייבש של באוקנכט (איזה שם! אני לא יודעת לכתוב אותו!) כבר יותר מעשר שנים. אז בזמנו עלה 1000 ש"ח. עם צינור, שפולט את כל האדים החוצה. הפעלה פשוטה. הרתחה של שש ק"ג מתייבשת בו במשך שעה וחצי. הוא גם לא צורך הרבה חשמל. בכל אופן, אין הבדל בין חשבונות החשמל שלי לבין חשבונות החשמל של אחותי, שלא מפעילה מייבש וסוגרת כל היום חשמלים וכדו'.
נכתב ע"י ניקול;1094786:א. לא להתפתות לקנות מייבשים שעובדים על מעבה (קונווקטור) אלא רק צינור שיוצא החוצה !!!
נכתב ע"י start;1094850:על גז = תענוג.. 20-30 דקות הכל יבש
נכתב ע"י GRN;1094836:זה באמת משהו מאוד מוזר
אבל ברצינות. גם אצלי זה קורה. לא משנה מה אני מפעילה ומה אני לא מפעילה. תמיד אני מקבלת פחות או יותר אותו חשבון. חודש מסויים לא הפעלתי מקרר, שצורך הרבה חשמל בעיקרון, ולא היה לזה שום ביטוי בחשבון. התחלנו להפעיל מזגן - שוב, לא ראינו שינוי. עברנו לבשל בכיריים חשמליות - אין תגובה.
אל תגלו לחברת חשמל
וגם - תודה רבה על חוות הדעת המייבש, זה מאוד חשוב שלי. מי שיש לה מה להוסיף - אשמח מאוד!
נכתב ע"י אפרתה;1094838:אצלנו רואים את ההבדל משום מה![]()
החשבונות הם לפי קריאת מונה, וזה כבר עניין של כמה שנים.נכתב ע"י שם בדוי;1094867:תוודאו שהחשבונות שאתם מקבלים הם לפי קריאת מונה ולא לפי הערכה
יש חודשים שהחשבון מתבצע עפ"י הערכה וניתן להתקשר לחברת החשמל ולומר להם על כמה עומד המונה והם מעדכנים את החשבון או משהו כזה...
בכל אופן אם שלמתם מעט בגלל שהחשבון התבסס על הערכה - בסוף זה יצטבר כאשר יתבצע תשלום עפ"י קריאת מונה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //