וזכני לגדל
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
@מקצועי בלבד אני רואה בכמה מקומות שכתבת בפרום שיש אפשרות למנף בשוק ההון בקלותולכן הדגשתי, שגם בשוק ההון ניתן למנף בקלות.
אשמח מאוד להסבר או להפניה להסבר
תודה רבה!
@מקצועי בלבד אני רואה בכמה מקומות שכתבת בפרום שיש אפשרות למנף בשוק ההון בקלותולכן הדגשתי, שגם בשוק ההון ניתן למנף בקלות.
אפשר לקבל הלוואה מקופת גמל.@מקצועי בלבד אני רואה בכמה מקומות שכתבת בפרום שיש אפשרות למנף בשוק ההון בקלות
אשמח מאוד להסבר או להפניה להסבר
תודה רבה!
שאלה טובה ותודה על המשוב החיובי..מה מומלץ? מה ההבדלים? מה רמת הסיכון?
אני לא מבין מה הבדל איך השגת יותר כסף ממה שיש לך בחשבון?שאלה טובה ותודה על המשוב החיובי..
התשובה היא שבכל התרחישים יש סיכון מסויים.
הייתי מגדיר את המינוף באמצעות קופות גמל להכי פחות מסוכן, אך גם בתועלת הוא הרבה פחות מהאופציות האחרות.
בכל אחד מהסוגים יש להבין היטב כיצד זה עובד בשביל לדעת לנהל נכון את הסיכונים ואת התיק.
אני ממליץ לקרוא ולהעמיק בפרקים העוסקים במינוף באתר של @השקעות R הון ואח"כ לקבל החלטה מושכלת.
עוד מינוף שלא הזכרתי הוא נטילת משכנתא על נכס קיים בשביל להשקיע בשוק ההון, לדעתי זה המינוף הכי בטוח, למי שיכול לעמוד בתשלומים כמובן.
צריך להבין את ההבדל בין המינופים לא רק במשקל ההון העצמי לעומת המינוף והתועלת.שאלה טובה ותודה על המשוב החיובי..
התשובה היא שבכל התרחישים יש סיכון מסויים.
הייתי מגדיר את המינוף באמצעות קופות גמל להכי פחות מסוכן, אך גם בתועלת הוא הרבה פחות מהאופציות האחרות.
בכל אחד מהסוגים יש להבין היטב כיצד זה עובד בשביל לדעת לנהל נכון את הסיכונים ואת התיק.
אני ממליץ לקרוא ולהעמיק בפרקים העוסקים במינוף באתר של @השקעות R הון ואח"כ לקבל החלטה מושכלת.
עוד מינוף שלא הזכרתי הוא נטילת משכנתא על נכס קיים בשביל להשקיע בשוק ההון, לדעתי זה המינוף הכי בטוח, למי שיכול לעמוד בתשלומים כמובן.
יש הבדל בין להפסיד כסף שכבר מושקע בשוק ההון כסף לא נזילאני לא מבין מה הבדל איך השגת יותר כסף ממה שיש לך בחשבון?
המינוף הוא אותו דבר מסוכן.
מה אתה לא מבין.אני לא מבין מה הבדל איך השגת יותר כסף ממה שיש לך בחשבון?
המינוף הוא אותו דבר מסוכן.
נגזרים זה לא רק אופציות.צריך להבין את ההבדל בין המינופים לא רק במשקל ההון העצמי לעומת המינוף והתועלת.
ישנו מימד מסוים של סיכון בלקיחת חוב אישי כדוג' משכנתא או הלוואה מקו"ג בשונה מנגזרים או קרנות ממונפות שגם חלקן משתמש באופציות בכדי להתמנף
כן, רק מבחינת מרגין קולמה אתה לא מבין.
יש מינוף שיכול לגרום ל margin call [IB, נגזרים, ואולי גם גמל להשקעה]
יש מינוף שיכול להגיע להפסדים כבדים ואולי אף למחיקה [קרנות ממונפות]
יש מינוף שיכול להגיע לחדלות פרעון, ואם מראש אתה לוקח סכום שאתה יכול לעמוד בו הסיכון הוא רק מהפתעות לגבי ההחזר החודשי שלך [משכנתא].
הסיכון היחיד שדומה בכל הסוגים, הוא הסיכון הפסיכולוגי.
ודאי שלא רק אופציות, הנקודה הייתה צורות המינוף ככלל לעומת הסיכון האישינגזרים זה לא רק אופציות.
ובאמת באופציות יש הכי פחות סיכונים מבחינת המינוף
הפרקים שם זה על קרנות-ממונפות טיפה מורכב עבורי כרגעאני ממליץ לקרוא ולהעמיק בפרקים העוסקים במינוף באתר של @השקעות R הון ואח"כ לקבל החלטה מושכלת.
בגדול יש סיכון של מימוש ע"י הנהלת הקרן בתקופות ירידות.קופות גמל זה לא כמו הלוואה רגילה עם ריבית מסוימת ? מה הסיכון בזה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //