כן, סליחה.נכתב ע"י yosale;467851:לשאלתך: אתה מתכוון לכניסת חיבור של מקרופון ולא ליציאה.
לא חושב שיש לי, אז אני מניח שאין אפשרות, אבל ראיתי מישהו, עם מצלמה ג"כ ביתית, שהמיקרופון בום, התחבר לו איפושהו בחצובה, זה הגיוני?נכתב ע"י yosale;467851:אם יש לך כניסה כזו היא תהיה מסוג PL קטן והיא תראה בדיוק כמו כניסה לחיבור של כבל האוזניות.
אם אין לך כניסה כזו - אין שום אפשרות לחבר מיקרופון
אני לא מכיר את המצלמה הזונכתב ע"י פרסומו;467878:ראיתי מישהו, עם מצלמה ג"כ ביתית, שהמיקרופון בום, התחבר לו איפושהו בחצובה, זה הגיוני?
לא
אגב, אולי יש עוד תקווהיש לי מצלמת וידאו דגם: HDR-XR105
נכתב ע"י פרסומו;467826:בס"ד
מכיוון שפורום צילום סגור ל"חובבנים" אני אעלה את השאלה שלי פה.
יש ברשותי שתי מצלמות וידאו ביתיות של סוני, ללא יציאה של מיקרופון.
האם יש איזושהי אפשרות שאני כן אוכל לחבר להן מיקרופון?
תודה רבה!
נכתב ע"י yossmor2;468009:כמו שכתבתי בפורום צילום,
אפשר לשלוח אליי בקשה ולקבל הרשאה לפורום,
בכל מקרה, פתחת את האשכול במקום הנכון.
לאור העובדה שפורום צילום ניסגר לקהל הרחב, ורק אלו המשתייכים ל'צילום מקצועי' יכולים לכתוב, נראה לי שפתיחת תת פורום אצלינו לצילום וידאו יהיה יותר יעיל מתמיד.נכתב ע"י פופקו;467978:מנסיוני פיצול פורומים רק הורס.
נכתב ע"י פופקו;468172:בפורום צילום רגיל, אנשים לא יכולים לכתוב?
נכתב ע"י מיצג;468207:
נכתב ע"י פופקו;468232:יוסי אז למה זה לא מאושר באופן אוטומטי לכולם? הפורום הרגיל?
נכתב ע"י yossmor2;468221:לא יודע למי שלחת בקשה,
הבקשה צריכה להגיע אליי, כל הניקים שביקשו, אישרנו להם.
אני מבין שיש מי שלא אוהב את השינוי, אבל בכדי להבהיר את הנושא (בפעם המי יודע כמה..):
לפורום צילום הרגיל, כל מי שיבקש יוכל לקבל הרשאת כתיבה,
פורום צילום מקצועי, מיועד לצלמים העוסקים בתחום ומתפרנסים מכך (בעיקר).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים