ל"ג בעומר מירון ל"ג בעומר תשפ"ה • מכירות והחלפות כרטיסים

מצב
הנושא נעול.
יש לי כרטיס למירון ביום חמישי בשעה 16:00 מירושלים הארזים אבל אני רוצה ליסוע ביחד עם תינוקת וצריכים להזמין כרטיס חינם לתינוקת, אם יש מישהו שיש לו כרטיס + תינוקת ואין לו צורך לתינוקת אשמח אם תחליף איתי
0533104069

מחפש לקנות כרטיס לרכב ליום חמישי בכל שעות הלילה
0548416657
תודה רבה

אין אופציה שיפתחו עוד חניון לרכבים? יש מישהו שיכול לעזור בנושא מחפשים ממש כרטיסים עם אופציה כזאת.

את
יש לי כרטיס למירון ביום חמישי בשעה 16:00 מירושלים הארזים אבל אני רוצה ליסוע ביחד עם תינוקת וצריכים להזמין כרטיס חינם לתינוקת, אם יש מישהו שיש לו כרטיס + תינוקת ואין לו צורך לתינוקת אשמח אם תחליף איתי
0533104069
יכולה לנסוע רגוע עם התינוקת ללא כרטיס כי עד גיל 5 לא מחשבים מקום ברגיל לא אמו להיות בעיה רק אם יחפשו עקשן

להחלפה:

יש לי 2 כרטיסים מבוגר מבית שמש לשעה 21.00
מעוניינת להחליף לשעה 19.00\18.00\17.00

דרושים 2-4 כרטיסים מירושלים (לא חשוב תחנת יציאה) בשעה 17:00 - 24:00.
ליצירת קשר 0533199123.

דחוף מצפת למירון ביום שישי בשעות הבוקר 3 כרטיסים
0533133688

יודע מחיר? והאם מגיע עד מירון או צריך שאטלים?
לכל המעונינים לכרטיסים מירושלים למירון
לא משנה איזה שעות וכן מי שרוצה ליסוע ביום שישי ולחזור במוצ"ש
יש אוטבוסים פרטיים מ"דרך החיים" מוקדי היציאה ומוקדי מכירת הכרטיסים: 02-5382564 המלאי מוגבל
יש לכם מושג כמה עולה כרטיס?

לכל המעוניין!
כרטיס מביתר לשעה 21:00
תמורת כרטיס ממו"ע לשעה 23:00

את

יכולה לנסוע רגוע עם התינוקת ללא כרטיס כי עד גיל 5 לא מחשבים מקום ברגיל לא אמו להיות בעיה רק אם יחפשו עקשן
באוטובסים הקבלניים [שאגב בל"ג בעומר יש המון כאלו] רוב הנהגים עושים עם זה בעיות, כיון שאסור להם מעל המותר וכו'

מודיעין עילית

לתועלת הציבור העולה למירון
נפתח הקו לזיכוי הרבים
להחלפה/ מכירה/ קניה של כרטיסי נסיעה ממודיעין עילית למירון וחזור
שימו לב!!!
הקו נועד לחסד עם הציבור
ולכן: המכירה/קניה במחיר עלות בלבד
הודעה ברוח שונה תמחק מיידית
מספר הקו: 08-6907271
וזכות הרשב"י תגן בעדנו אמן!!

אני מחפשת לקנות 2/3 כרטיסים מביתר עילית בשעה 00:00 ביום חמישי, (פשוט יש לי חלאקה ורוצה להגיע למירון)

לכל המעונינים לכרטיסים מירושלים למירון
לא משנה איזה שעות וכן מי שרוצה ליסוע ביום שישי ולחזור במוצ"ש
יש אוטבוסים פרטיים מ"דרך החיים" מוקדי היציאה ומוקדי מכירת הכרטיסים: 02-5382564 המלאי מוגבל
האם זה חוקי או שזה ללא כרטיסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה