נמכר!למכירה כרטיס מבוגר מבית שמש למירון בשעה 22.00
כל הקודם זוכה!!!
יכולה לנסוע רגוע עם התינוקת ללא כרטיס כי עד גיל 5 לא מחשבים מקום ברגיל לא אמו להיות בעיה רק אם יחפשו עקשןיש לי כרטיס למירון ביום חמישי בשעה 16:00 מירושלים הארזים אבל אני רוצה ליסוע ביחד עם תינוקת וצריכים להזמין כרטיס חינם לתינוקת, אם יש מישהו שיש לו כרטיס + תינוקת ואין לו צורך לתינוקת אשמח אם תחליף איתי
0533104069
יודע מחיר? והאם מגיע עד מירון או צריך שאטלים?
יש לכם מושג כמה עולה כרטיס?לכל המעונינים לכרטיסים מירושלים למירון
לא משנה איזה שעות וכן מי שרוצה ליסוע ביום שישי ולחזור במוצ"ש
יש אוטבוסים פרטיים מ"דרך החיים" מוקדי היציאה ומוקדי מכירת הכרטיסים: 02-5382564 המלאי מוגבל
באוטובסים הקבלניים [שאגב בל"ג בעומר יש המון כאלו] רוב הנהגים עושים עם זה בעיות, כיון שאסור להם מעל המותר וכו'את
יכולה לנסוע רגוע עם התינוקת ללא כרטיס כי עד גיל 5 לא מחשבים מקום ברגיל לא אמו להיות בעיה רק אם יחפשו עקשן
מעוניין מצפת 0527159884לקניה!
מו"ע בשעה 23:00
או צפת בשעה 00:00 או 02:00
סליחה בזה אני לא מבין ותודה על ההערהבאוטובסים הקבלניים [שאגב בל"ג בעומר יש המון כאלו] רוב הנהגים עושים עם זה בעיות, כיון שאסור להם מעל המותר וכו'
אם אני אמצא אני אעדכןאשמח לקבל את המספר טלפון שלך
יש לי חבר שמחפש אני מנסה להשיג אותו
האם זה חוקי או שזה ללא כרטיסיםלכל המעונינים לכרטיסים מירושלים למירון
לא משנה איזה שעות וכן מי שרוצה ליסוע ביום שישי ולחזור במוצ"ש
יש אוטבוסים פרטיים מ"דרך החיים" מוקדי היציאה ומוקדי מכירת הכרטיסים: 02-5382564 המלאי מוגבל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים