שיואו! איזה לחץ!נכתב ע"י צ פומרנץ;1547000:אני, אישית טסתי עם משפחתי דרך תורכיה (לא אני שלמתי את הכרטיסים - לא אני החלטתי את המסלול)
הייתי ממש מבוהלת מהרעיון, מה גם שהיה לנו זמן די צפוף בין הטיסות (שעה וחצי) ופחדתי מהשפה הזרה ומעויינות התושבים.
הטיסה בסוף עברה, שרדתי בזכות בעלי והשתדלתי לא להסתכל מסביב, אבל כשהלכתי לשירותים הרגשתי מבטי סכינים בגב
ספור הטיסה הזאת נתפס אצלי כחוויה ממש לא נעימה, ולא דווקא בגלל הבני - דודים
ומעשה שהיה כך היה:
היינו אמורים לטוס משוויץ לתורכיה - המתנה שעה וחצי וטיסה משם לישראל.
בפועל, היה איחור בטיסה הראשונה בשלושת רבעי שעה, ידענו שהטיסות הן של אותה חברה, ולכן יש סיכוי יותר טוב שזה יהיה בסדר, אבל אני ממש נלחצתי.
היינו עם שני פיצקלעך, טסנו, הגענו לתורכיה, שדה תעופה לא גדול, עם תור ע- ננננננננננ-ק של מיליוני אנשים ממתינים לבדיקת ביקורת, תור אחד בלבד, והטיסה שלנו יוצאת בעוד חצי שעה - מה עושים?????
באין ברירה ממתינים, התינוק צורח על הידיים, לא פלא האמא לחוצה ומעבירה שדר
עוד קטנטונת רטובה מרב חום, ובעל שצריך להרגיע אישה אובדת עיצות, והתור עוד מזזזזזזזזזזזדחלללל,
נס ראשון, אישה, נראה לי כושית שעמדה לפינו ושמעה את התינוק צורח התחלה לצעוק :" צ'ילדן, צ'ילדרן" ודחפה עם ידיה בכוח את אלה שעמדו בתור לפינו, והמשיכה לצעוק ולפלס לנו דרך, בעודה מסמנת על התינוק הבוכה.
טוב התקדמנו, עמדנו כבר יחסית קרוב לאבטחה, נותרו 10 דק' עד זמן יציאת הטיסה ועדיין התור מזדחל, והתינוק ממשיך לצרוח, שומר אחד אמר לשני, תבדוק אותם, ולא הלך, ועוד פעם ולא הלך, בסוף לקח אותנו אותו שומר, הוציא אותנו מתחת לפסי המעבר של התור, בדק מה שבדק ושחרר אותנו להמשך המסלול - נס שני.
נתרו לנו 5 דק' ליציאה, הולכים לשער, צריכים לעלות מדרגות ואח" מעלית, ואח"כ עוד מדרגות נעות, ואח"כ לרדת מדרגות ואח"כ עוד שביל ארוך,...
והגענו אל שער המטוס עם הנשמה ביד, האוטובוס שמעביר עד למטוס היה מלא, ואיך שנכנסנו, יצא לדרכו, והיה האוטובוס האחרון לטיסה זו!
תודה למי שקרא עד פה![]()
נכתב ע"י צ פומרנץ;1547000:אני, אישית טסתי עם משפחתי דרך תורכיה
נכתב ע"י אהרן2;1547044:היום טורקיה גרועה מירדן.
נכתב ע"י sarigold5;1547002:סיפורי טיסות... איזה דבר מלחיץ זה, נראה לי שעדיין לא נרגעתי מהטיסה שכמעט הפסדתי בפרנקפורט לפני עשר ומשהו שנים .
לא, טסתי לבד כמה ימים לפני כולן לחתונה בלונדון. אם לא הייתי לבד זה היה פחות מפחיד... רק להזכר במרוץ הזה, נחתנו חצי שעה לפני הטיסה השניה וגם הייתי צריכה להחליף טרמינל וכל הדרך אני שומעת שמכריזים את השם שלי בנוסעים האחרונים לטיסה.נכתב ע"י gg;1547046:שרי, היינו באותה טיסה???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים