- הוסף לסימניות
אני זקוק למידע על אנשי חסד שיודעים להחזיר בקע בבטן למקומו.
יישר כח מראש
יישר כח מראש
אם זה בולט קצתאני מדבר עד הניתוח, להחזיר למקום ולשכך את ההתקפה.
משהו בסגנון של גמחי"ם להחזרת מרפקים, אמרו לי שיש שיודעים גם להכניס את הבקע.
אם זה בולט קצת
זה לא אמור להיות מורכב
תעסה בעדינות את המקום עד שייכנס
לא ללחוץ חזק
יש יהודי שיודע לעשות את זה מצויין ובצורה בטיחותית.אני זקוק למידע על אנשי חסד שיודעים להחזיר בקע בבטן למקומו.
יישר כח מראש
מה זה משנה?איפה הבקע בבטן?
איפה הוא נמצא? פרטי קשר?יש יהודי שיודע לעשות את זה מצויין ובצורה בטיחותית.
שלא כמו חאפרים למיניהם, הוא קרא המון על הנושא, שמע כמה הרצאות מרופאים מאד בכירים, בפעמים הראשונות שהוא עשה את זה הוא קרא לרופא בכיר שיבדוק שאכן זה נעשה בצורה טובה ובטיחותית.
הוא עושה את זה בחינם.
קוראים לו ד"ר ישראלי.
וברצינות, מה רע ברופאי ישראל המסורים שאנו מחפשים חאפרים שלא למדו כלום בנושא???
זה היה בהומור.איפה הוא נמצא? פרטי קשר?
כשצריכים את זה, זה דחוף,
לי היה ניתוח בקע, ועכשיו יש לי בקע חדש מעל, קצת מלחיץ, כי לפעמים זה ממש כואב,
אבל הרופא אמר שזה לא דחוף, ולא כדאי לנתח עכשיו.
לא יפה לצחוק על אנשים...זה היה בהומור.
התכוונתי שרופא בקופת חולים או בטרם מחזיר בקע בצורה הטובה ביותר, ובחינם.
אי אפשר לחכות עם הסבל את כל משך הזמן בטרם, וקופ"ח לא עובדת באמצע הלילה.רופא בקופת חולים או בטרם מחזיר בקע בצורה הטובה ביותר,
?טרם - בחינם.
לשכב כל היום?ניסית לשכב ?
בעלי ממתין לניתוח בקע רביעי , מסכן
שוכב ומעסה בעדינות.
פעם לא היו רשתות וכאר כבר שמו רשל הבקע עבר מהמפשעה לטבור
רפואה שלמה!
סורי על ההומור. מבטיח לא לעשות זאת שוב.לא יפה לצחוק על אנשים...
אתם מתכוונים לסנדלרים ב"טרם"...
פעם הייתי שם לעירוי ברזל לפני לידה, והזהרתי אותם לעשות בצורה איטית, ושישימו הרבה נוזלים , ולא עשו את זה.
באיזשהו שלב התייבשתי והתעלפתי, ואף אחד לא ראה.
בטופס שחרור היה כתוב: "ללא סימני התייבשות או אובדן הכרה..."
בקע לא יכול לעבור מהמפשעה לטבור.הבקע עבר מהמפשעה לטבור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים