דבורה קוטובסקי
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
איור מקצועי
צילום מקצועי
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירה כ;788068:תמיד ידעתי שזה יוסי גרינשטיין.
זה לא הוא?
לדעתי לא.נכתב ע"י מירה כ;788068:תמיד ידעתי שזה יוסי גרינשטיין.
זה לא הוא?
נכתב ע"י כל מיני;788129:משום מה נראה לי רמברנדט אבל אני לא מצליחה למצוא הוכחה לכך, וגם הציור נראה לי חדשני מידי. מה דעתכם?
אגב אני הייתי שמחה עם היו עולים פה ביקורת אומנות זה היה מחדד אותנו ותורם להתמקצעות.
נכתב ע"י דבורה קוטוב;788155:רמברנדט לא צייר מיים ולא ים. היו לו כמה נופים של אמסטרדם או עיר אחרת עם מים-אגם-ים, אבל עם מיים שקטים מאוד, בכלל בלי גלים. ואם זה היה רמברנדט- היו כותבים את זה.
דווקא לפי מיים הייתי אומרת שזה מאה 19 או שנות מאוחרות של מאה 18. אבל אם הצייר היה נוצרי הוא היה מצייר פנים, או לפחות כמה מהם, פונים עלינו.
כאן לא רואים פנים בכלל. אז אני חושבת שזה חיקוי טוב של סגנון, אך מצוייר בזמננו.
מה דעתכם?
נכתב ע"י Danbarlev;788187:טענה צודקת ...
בנוסף שבכוכע של אחד היהודים צייר פסים דמוי טלית של ימינו -נוצרי לא היה מצייר זאת
אבל בכל זאת נראה שלא מדובר ביהודי חרדי
צייר נוצרי מתאר את היהודים דאז בתור "עבריים" ומיחסים אותם אליהם ולא ליהודים של היוםנכתב ע"י דבורה קוטוב;788200:כן, אומן חרדי לא היה מצייר ידיים חשופות.
ולגבי פסים- מתקופת הרנסנס לכל יהודים היו מציירים איזשהו בגד עם פסים. יותר מזה, עם אתה רואה בגד עם פסים דקים וצבעוניים- רמז ליהודי או דמות תנכי.
ודאי ודאי.נכתב ע"י מיריG;788239:סליחה שאני מתערבת,אבל יש צייר בשם יוסי רוזנשטיין הידוע,ויש יוני גרשטיין,אבל מיהו יוני גרינשטיין?זה צייר חדש?או סתם טעות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //