אתה שולל זאת אחרי שהכנת מאריך לפי ההדרכה שלי?וכן לא לחבר בשום אופן למפצל
כן ממשאתה שולל זאת אחרי שהכנת מאריך לפי ההדרכה שלי?
אתה שולל זאת אחרי שהכנת מאריך לפי ההדרכה שלי?
במידה וזה לא עוזר/לא שייךהמלצתי להתקין שקע כוח כפול חיצוני וקצת עוזר ( לא תמיד)
מה אתם ממליצים לפותח האשכול?אני בוגרת קורס שלך כבאות והצלה לסביבה בטוחה!
והדבר שהם הכי דברו עליו זה חיבור מקור חום- כמו תנור מקרוגל טוסטר וכו'
דרך מפצל או מאריך!
זה מ-ס-ו-כ-ן!!! בצורה לא רגילה!
תשמרו על עצכם ועל החיים שלכם!
עדיף אי נוחות קטנה- הערבת שקע למקום הרצוי
מאשר.....
זכרו- הימנעות מונעת אסון!!!!!
לא הזכרתי מילה על מפצל - מילה אחת!כן ממש
לשים מפצל בחשמל זה אחד הדברים המסוכנים תבררו בכיבוי אש . רוב השריפות הקשורות לקוי חשמל ביתיים ניהיו ממפצל חשמל זה בכלל לא בנוי לזה
אני מסכים עם כל מילה לגבי מפצל ומאריך וכד', אבל אם בונים אותו עם התקע הנכון וכבל של 2-2.5 זה בסדר גמור, אז מה עושים אם לא?
לפי חוק ותקנות החשמל, נקודת חשמל שמיועדת לתנור אפיה, צריכה להיות מעגל נפרד שישמש רק לזה ולא לעוד דברים, וזה צריך להיות כבל אחד ארוך בלי חיבורים באמצע.אתה שולל זאת אחרי שהכנת מאריך לפי ההדרכה שלי?
בדיוק כפי הדרכתי לעיל.לפי חוק ותקנות החשמל, נקודת חשמל שמיועדת לתנור אפיה, צריכה להיות מעגל נפרד שישמש רק לזה ולא לעוד דברים, וזה צריך להיות כבל אחד ארוך בלי חיבורים באמצע.
ראה כאן (תקנה 11 (ב) https://www.doctorat.co.il/content/21-תקנות-החשמל-מעגלים-סופיים-הניזונים-במתח-עד-1000-וולט-התשמ-ה-1984
ויש לזה סיבות, בגלל חום וקשת חשמלית שעלולה להתפתח בחיבורים, וכן התחממות הכבל עצמו ועמידות תרמית של הבידוד.
אז נכון שאף אחד לא יבוא לבדוק לכם בבית אם הכל לפי החוק, אבל עדיין צריך לנהוג באחריות.
תשתדלו להמנע מחוט מאריך (ואם כן - רק חוט 2.5, ותקע-שקע שמתאימים ל-16 אמפר, ובשום אופן לא את הכי זול שהיה בחנות גם אם רשום עליו 16A).
ובודאי שלא לשים מפצל עם עוד מכשירים על המעגל הזה. קחו בחשבון שזה צרכן כבד שצורך הרבה חשמל, ובדר"כ הוא מתקרב לזרם המקסימלי המומלץ לחוט 2.5 ממ"ר. כך שלא כדאי לשים מפצל ולהכביד עם עוד מכשירים על אותו מעגל.
ממה שכתבת לעיל הבנתי שאם לוקחים כבל מספיק עבה, אפשר גם מפצל.בדיוק כפי הדרכתי לעיל.
עשו טובה לעצמכם ותזמינו חשמלאי, זוהי סכנת נפשות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים