- הוסף לסימניות
לא. נאור זה אחד הבנים שלו. ואחראי על המגזר החרדי. לא אנחנו ישבנו עם האבא . פרדי.עם מי עם נאור?
לא. נאור זה אחד הבנים שלו. ואחראי על המגזר החרדי. לא אנחנו ישבנו עם האבא . פרדי.עם מי עם נאור?
יש לך מידע לגבי האיכות/מחירים שלהם?kloss
ברור סנדויץארון לחדר ילדים - מה מומלץ. סנדויץ? או MDF?
מה זה מחיר שפוי מבחינתך ?תכלס אם אני מחפש במחיר שפוי איזה חברות ממליצים מנסיון!!! ?
ממליצה בחום!!אשמח לשמוע אם מישהו התנסה ברהיטים של נגרית סיני בבני ברק.
ודיס, אם יש - בקשה רק באישי.
תודה רבה!!
אזור ה5000 למיטות+שידהמה זה מחיר שפוי מבחינתך ?
מיטות מפורמיקה תמצא במחיר הזה.אזור ה5000 למיטות+שידה
אבל איזה חברות מומלצות?מיטות מפורמיקה תמצא במחיר הזה.
מיטות מרופדות זה כבר יותר יקר.
כולם טובים.אבל איזה חברות מומלצות?
אזור ה5000 למיטות+שידה
יש מלא מקומותאיפה כדאי להזמין ארון לחדר ילדים? ומה מחיר הגיוני לזה? ארון לא גדול פחות מ2 מטר
יש לי ארון חדר שינה של פרדי בערך שנתיים מעולה כמו חדש לא רואה הבדל בין היום ליום הראשון שלו...לגבי פרדי אולי כמו שכתבו הם השתנו, אני הזמנתי מהם ריהוט לפני שש שנים וזה היה פורמייקה דלתות אחרות שהציפוי שלו הוא נייר ממש - מיד התקלף, כבר כשהגיע חמש פעמים החזרתי אותם שזה דפוק...
והמגרות גם יוצאות מהמקום אבל אולי כמו שכתבו הם השתפרו?
לפי מה שהבנתי הם השתפרו מאודלגבי פרדי אולי כמו שכתבו הם השתנו, אני הזמנתי מהם ריהוט לפני שש שנים וזה היה פורמייקה דלתות אחרות שהציפוי שלו הוא נייר ממש - מיד התקלף, כבר כשהגיע חמש פעמים החזרתי אותם שזה דפוק...
והמגרות גם יוצאות מהמקום אבל אולי כמו שכתבו הם השתפרו?
רכשתי בירושלים אבל הבנתי שחנות המפעל בראשון.מישהו מכיר רהיטי הארבעה ראשל"צ ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים