- הוסף לסימניות
טוב,
אז פרדי זה אדם דתי שהרבה מאוד זמן בשוק. ייתכן מאוד שאתם קונים את הסחורה שלו ואתם לא יודעים שזה שלו.
הוא עובד כמעט עם כל חנות חרדית של רהיטים שאתם מכירים.
אנחנו מכירים אותו אישית, המפעל נמצא בצור שלום שבקרית ביאליק.
קנינו חדר שינה ,מיטוצ, וארון 5 דלתות לחדר ילדים מהמפעל ישירות ללא מתווכים.
הוא עובד עם המעצבת מיכל מוסטאקי שמעצבת לו רהיטים מאוד יפים וגם איכות מוצר.
הרהיטים ברמה סבירה ונורמלית . אלו לא מחירי יוקרה ולא סחורת יוקרה , נוצצת שתמיד תישאר עומדת.
לאחר מכן הזמנו ספריה שבה בשקענו מבחינת המחיר - שאותה הזמנו מחברת ארונות יוקרה - תופתעו לשמוע שלהזמין ספריית קודש מחברת ארונות יותר משתלם מאשר להזמין מנגר / חברת רהיטים.
השקענו במחיר וקיבלנו תמורה יפה מאוד .
במבט לאחור לא הייתי קונה מפרדי - לא כי הוא לא טוב, כי אחרי שהכרתי סטנדרטים אחרים, אני מבינה את ההבדל.
ותצאו מהמחשבה הו- ראיתי כאלה שרושמים אחרי 8 שנים לפח אחרי 10 שני לפח. היום העיצוב והנוחות מעל הכל- אלו לא הרהיטים של פעם הכבדים שמחזיקים 100 שנה.
בקיצור- מי שרוצה להשקיע יקבל תמורה למחיר ומי שרוצה סטנדרט יקבל סטנרדט.
בהצלחה!
אז פרדי זה אדם דתי שהרבה מאוד זמן בשוק. ייתכן מאוד שאתם קונים את הסחורה שלו ואתם לא יודעים שזה שלו.
הוא עובד כמעט עם כל חנות חרדית של רהיטים שאתם מכירים.
אנחנו מכירים אותו אישית, המפעל נמצא בצור שלום שבקרית ביאליק.
קנינו חדר שינה ,מיטוצ, וארון 5 דלתות לחדר ילדים מהמפעל ישירות ללא מתווכים.
הוא עובד עם המעצבת מיכל מוסטאקי שמעצבת לו רהיטים מאוד יפים וגם איכות מוצר.
הרהיטים ברמה סבירה ונורמלית . אלו לא מחירי יוקרה ולא סחורת יוקרה , נוצצת שתמיד תישאר עומדת.
לאחר מכן הזמנו ספריה שבה בשקענו מבחינת המחיר - שאותה הזמנו מחברת ארונות יוקרה - תופתעו לשמוע שלהזמין ספריית קודש מחברת ארונות יותר משתלם מאשר להזמין מנגר / חברת רהיטים.
השקענו במחיר וקיבלנו תמורה יפה מאוד .
במבט לאחור לא הייתי קונה מפרדי - לא כי הוא לא טוב, כי אחרי שהכרתי סטנדרטים אחרים, אני מבינה את ההבדל.
ותצאו מהמחשבה הו- ראיתי כאלה שרושמים אחרי 8 שנים לפח אחרי 10 שני לפח. היום העיצוב והנוחות מעל הכל- אלו לא הרהיטים של פעם הכבדים שמחזיקים 100 שנה.
בקיצור- מי שרוצה להשקיע יקבל תמורה למחיר ומי שרוצה סטנדרט יקבל סטנרדט.
בהצלחה!
הנושאים החמים