דרוש מידע מי מכיר? - ר.א / ת.ב / רהיט פרדי / רהיטי הארבעה?

טוב,
אז פרדי זה אדם דתי שהרבה מאוד זמן בשוק. ייתכן מאוד שאתם קונים את הסחורה שלו ואתם לא יודעים שזה שלו.
הוא עובד כמעט עם כל חנות חרדית של רהיטים שאתם מכירים.
אנחנו מכירים אותו אישית, המפעל נמצא בצור שלום שבקרית ביאליק.
קנינו חדר שינה ,מיטוצ, וארון 5 דלתות לחדר ילדים מהמפעל ישירות ללא מתווכים.
הוא עובד עם המעצבת מיכל מוסטאקי שמעצבת לו רהיטים מאוד יפים וגם איכות מוצר.
הרהיטים ברמה סבירה ונורמלית . אלו לא מחירי יוקרה ולא סחורת יוקרה , נוצצת שתמיד תישאר עומדת.
לאחר מכן הזמנו ספריה שבה בשקענו מבחינת המחיר - שאותה הזמנו מחברת ארונות יוקרה - תופתעו לשמוע שלהזמין ספריית קודש מחברת ארונות יותר משתלם מאשר להזמין מנגר / חברת רהיטים.
השקענו במחיר וקיבלנו תמורה יפה מאוד .
במבט לאחור לא הייתי קונה מפרדי - לא כי הוא לא טוב, כי אחרי שהכרתי סטנדרטים אחרים, אני מבינה את ההבדל.
ותצאו מהמחשבה הו- ראיתי כאלה שרושמים אחרי 8 שנים לפח אחרי 10 שני לפח. היום העיצוב והנוחות מעל הכל- אלו לא הרהיטים של פעם הכבדים שמחזיקים 100 שנה.
בקיצור- מי שרוצה להשקיע יקבל תמורה למחיר ומי שרוצה סטנדרט יקבל סטנרדט.
בהצלחה!

אנחנו קנינו מחדר ילדים אצל ר א ממש לא היינו מרוצים,
המידות לא מדויקות והיו הרבה פגמים, היו אצלנו לפחות 5 פעמים ,וזה נמרח על פני 9 חודשים!!!
לא ממליצים, אולי רק למי שרוצה ארון פשוט קלאסי ללא הרבה הוספות ולא איכפת לו שיגיע לא הכי מדויק במידות

טוב,
אז פרדי זה אדם דתי שהרבה מאוד זמן בשוק. ייתכן מאוד שאתם קונים את הסחורה שלו ואתם לא יודעים שזה שלו.
הרהיטים ברמה סבירה ונורמלית . אלו לא מחירי יוקרה ולא סחורת יוקרה , נוצצת שתמיד תישאר עומדת.
לאחר מכן הזמנו ספריה שבה בשקענו מבחינת המחיר - שאותה הזמנו מחברת ארונות יוקרה - תופתעו לשמוע שלהזמין ספריית קודש מחברת ארונות יותר משתלם מאשר להזמין מנגר / חברת רהיטים.
במבט לאחור לא הייתי קונה מפרדי - לא כי הוא לא טוב, כי אחרי שהכרתי סטנדרטים אחרים, אני מבינה את ההבדל.
ותצאו מהמחשבה הו- ראיתי כאלה שרושמים אחרי 8 שנים לפח אחרי 10 שני לפח. היום העיצוב והנוחות מעל הכל- אלו לא הרהיטים של פעם הכבדים שמחזיקים 100 שנה.
בהצלחה!
@נועה3 איזה חברה של ארונות יוקרה?

יפה שהגיעו
אצלנו פשוט התנערו...
אבל אולי החנות לא היתה בסדר, כי פנינו אליהם
בהחלט שזה קשור גם לחנות, אצלנו כמעט כל השירות נעשה דרך החנות ,וגם על החנות יש לנו ביקורת, אבל לגבי טיב המוצר וכו' זה כבר לא קשור לחנות..

יפה שהגיעו
אצלנו פשוט התנערו...
אבל אולי החנות לא היתה בסדר, כי פנינו אליהם
מוזר ממש
ממה שאני מכירה מבין חברות הארונות הם עם הכי הרבה שירות

בהחלט שזה קשור גם לחנות, אצלנו כמעט כל השירות נעשה דרך החנות ,וגם על החנות יש לנו ביקורת, אבל לגבי טיב המוצר וכו' זה כבר לא קשור לחנות..
צודקת
הם עשו מאיתנו צחוק

אבל גם המתקין לא היה בסדר בכלל
בלשון המעטה...

דברים ששילמנו, ביקש עוד כסף,
והתקין בזלזול וממש לא יפה...

אבל אולי המתקין גם קשור לחנות, אני לא יודעת
מאז שהזמנו שם, הזמנו עוד ריהוט
אבל לא דרכנו שם
לצערנו נפלנו עם חנות נוספת, בעניין אספקה.
הבטיחו לנו משהו לפסח, הזמנו מייד אחרי פורים, היתה התחייבות מצד החנות
שכמובן לא ענתה לנו בערב פסח
וכשבאנו יום לפני פסח לחנות, משלא ענו לנו שבוע
כבר היה סגור.

בכל אופן הביאו לנו אחרי פסח... למרות שאמרתי להם שאין להם מה להביא לי
(זה היה מזרנים, רצינו לחדש לפסח- ואחרי פסח הוציא לנו את כל הטעם)

טוב,
בהצלחה!
אשמח לדעת איך הזמנת מהם אופן ישיר והאם זה התשלם לך יותר מהחנות?
התקשרתי אליהם והם הביאו לי מחיר פי2 ממה שהציעו לי חנות שמוכרת את המוצרים שלהם בבני ברק

אנחנו לפני קניית חדר שינה, אמרו לנו ש ר.א. הכי טוב
אני רואה כאן בפרוג שיש כאלו שממש לא היו מרוצים.
האם זה רק בודדים שנדפקו או שהם באמת לא חברה כזאת טובה כמו שאומרים (וזה רק שם שיצא להם?)?
אשמח מאוד למידע

ת.י זה ת.ב.י ? אני קניתי כמה רהיטים של ת.ב.י עץ סנדויץ- מאוד מרוצה!!
ר.א מאוד לא איכותי

אנחנו לפני קניית חדר שינה, אמרו לנו ש ר.א. הכי טוב
אני רואה כאן בפרוג שיש כאלו שממש לא היו מרוצים.
האם זה רק בודדים שנדפקו או שהם באמת לא חברה כזאת טובה כמו שאומרים (וזה רק שם שיצא להם?)?
אשמח מאוד למידע
אנחנו מאלו שנדפקנו
ממש ממש לא ממליצה.
אולי יש להם כמה מפעלים אין לי מושג
הריהוט שלנו (מדובר על שלושה חדרים)
כולם באיכות גרועה.

לצערי
מנסיון גם אני לא ממליצה.
עשיתי חדר ילדים, שילמתי יפה
והיום, שנים לא רבות אחרי -
הרהיטים במצב אנוש!

פרדי נחשב כיום לחברה עם מוצרים הכי איכותיים
מברורים רבים
יש לי בבית גם ארון ומיטות של פרדי
מאד מרוצה

שלום אנחנו עובדים בתחום הריהוט כבר 13 שנים פרדי תבי ולנטינו זה החברות שאנחנו ממליצים
גם בגלל האיכות והשירות
כמובן תבקש מהחנות שתתן לך הכל סנדויץ ככה זה מגביר את האיכות נשמח לעזור בפרטי s0504102716 שטורדל גימייל .כום

אשמח לדעת איך הזמנת מהם אופן ישיר והאם זה התשלם לך יותר מהחנות?
התקשרתי אליהם והם הביאו לי מחיר פי2 ממה שהציעו לי חנות שמוכרת את המוצרים שלהם בבני ברק
הלכתי לחנות המפעל בצור שלום , ונפגשנו אני ובעלי עם פרדי בעצמו. כולם מכירים אותו בצור שלום אזור תעשייה בקריית ביאליק. וכן יצא לי יותר זול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה