- הוסף לסימניות
היה לי הצעה של ולנטינו גם-נחשב לטוב? מכירים?ברמה זה מעולה
תבקשי שיעשו לך צוקל סנדויץ
היה לי הצעה של ולנטינו גם-נחשב לטוב? מכירים?ברמה זה מעולה
תבקשי שיעשו לך צוקל סנדויץ
פתיחהארון פתיחה או הזזה?
יש לכם תצוגה באופקים?שימי צירים טריקה שקטה
נתיבותיש לנו 2 סניפים 1 באחיסמך ו1 באופקים
מאיפה את.?
דבר ראשון פרדי חברה יהודיתיש לי ארון של חברת פרדי (זאת חברה ערבית נכון) קניתי בזמנו לפני 5 שנים בערך, ברהיטי שוהם..
מאוכזבת מאד מאד מאד!!!!
דבר ראשונה התקנה על הפנים, הדלתות לא נסגרות עד הסוף לגמרי, באו לתקן הגיע ערבוצקי הבריג את הצירים שוב
סגר את זה עם מדבקה, אמר לי לפתוח אחרי יום והכל יהיה בסדר, והכל נשאר בדיוק אותו דבר
והתעצלתי ולא התקשרתי להתלונן שוב, ואני מאוכזבת.
הציפוי של הארון מתקלף בכמה מקומות כאילו זה טפט מודבק ולא מקומות שאפשר להגיד שנדפק עם בימבה או משהו כזה.
הארון האצעי של שתי דלתות יש רווח בין הדלתות, כלומר או שהתקנה לא טובה או שהגודל לא טוב.
בקיצור אני לא מרוצה.
מתי זה בשנים האחרונות?דבר ראשון פרדי חברה יהודית
מנהל המפעל דתי
דבר שני הם מאד השתנו בשנתיים האחרונות
הם נחשבים לחברה הכי איכותית כיום
שנתיים אחרונותמתי זה בשנים האחרונות?
והאם בעבר הם היו חברה ערבית? כי זכור לי שהמוכרת אמרה לי משהו בענין אבל היות וזה היה מזמן אני לא זוכרת מדויק.
בכל מקרה המתקינים שהתקינו את הארון היו ערבים, בניגוד לר.א שהגיעו יהודים.שנתיים אחרונות
וזאת חברה יהודית מאז ומעולם
נשמח לתת לך שירות בסניף אופקים צרי עם החנות קשר 0504102716נתיבות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים