דרוש מידע מי מכיר? - ר.א / ת.ב / רהיט פרדי / רהיטי הארבעה?

ארון לחדר ילדים - מה מומלץ. סנדויץ? או MDF?

תכלס אם אני מחפש במחיר שפוי איזה חברות ממליצים מנסיון!!! ?

לי יש חדר שינה מרהיטי שוהם, של חברת ג'עבר ואנחנו מאוד נהנים מהאיכות. יש לנו את הרהיטים כ- 4 שנים

אשמח לשמוע אם מישהו התנסה ברהיטים של נגרית סיני בבני ברק.
ודיס, אם יש - בקשה רק באישי.
תודה רבה!!
ממליצה בחום!!
הזמנתי מהם ספריה בעיצוב אישי שאני שרטטתי להם על דף
והם עשו אותה מושלם!!
עברנו מאז כמה דירות וזה נראה כמו חדש

איפה כדאי להזמין ארון לחדר ילדים? ומה מחיר הגיוני לזה? ארון לא גדול פחות מ2 מטר

איפה כדאי להזמין ארון לחדר ילדים? ומה מחיר הגיוני לזה? ארון לא גדול פחות מ2 מטר
יש מלא מקומות
השאלה מה את רוצה
סנדויץ /MDS
בהתאמה אישית או ללא

יש רהיטי דורון מוכרים רהיטים מצוינים במחיר מעולה
יש רייבירה שהם כן קצת יותר איכותיים מחיר יותר גבוה
ויש דרך חנויות שמביאות סחורה של נגריות כמו פרדי גם להם יש את 2 הסוגים - רק שאצלהם הפרש בין סנדויץ לMDF לא יקר אבל ההבדל משמעותי והרהיט איכותי פי כמה

שווה לעשות סיבוב - להשוות את המוצר בידיוק בכמה חנויות ולהחליט

* אני כן בעד רהיט איכותי ולשלם יותר מאשר רהיט זול שמתפרק ולא מחזיק אחרי תקופה קצרה

לגבי פרדי אולי כמו שכתבו הם השתנו, אני הזמנתי מהם ריהוט לפני שש שנים וזה היה פורמייקה דלתות אחרות שהציפוי שלו הוא נייר ממש - מיד התקלף, כבר כשהגיע חמש פעמים החזרתי אותם שזה דפוק...
והמגרות גם יוצאות מהמקום אבל אולי כמו שכתבו הם השתפרו?

לגבי פרדי אולי כמו שכתבו הם השתנו, אני הזמנתי מהם ריהוט לפני שש שנים וזה היה פורמייקה דלתות אחרות שהציפוי שלו הוא נייר ממש - מיד התקלף, כבר כשהגיע חמש פעמים החזרתי אותם שזה דפוק...
יש לי ארון חדר שינה של פרדי בערך שנתיים מעולה כמו חדש לא רואה הבדל בין היום ליום הראשון שלו...
אז אמנם זה לא מספיק זמן אבל רחוק מאד מהתיאורים שלעיל

לפי מה שהבנתי הם השתפרו מאוד
והרהיט אצלנו למרות שחדש נראה מעוולה ממש

מישהו מכיר רהיטי הארבעה ראשל"צ ?
רכשתי בירושלים אבל הבנתי שחנות המפעל בראשון.
בכל מקרה יש לנו ריהוט משם מעל 10 שנים והרוב עומד על תילו, אחרי 4 העברות דירה.
יש דברים שהתפרקו, אבל ברמה שאחרי תיקונים קלים - עדיין תקין לחלוטין.
ברמת חיבורים ולא מצד הרהיט עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה