מי עוזר לי דחוף באקרובט תקוע

• הוסף לסימניות
שלחתי פניה כבר נראה - אולי הם עסוקים בסינון הטילים:p
מי שרוצה אפשר באישי
מה שמתברר שזוהי גירסה שירון הפיץ... והיא לא מביישת את האקרובט;)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצורף קישור אחר - אם יהיה בעיה תעדכנו ונבקש לפתוח
Foxit PhantomPDF
כדאי לדעת: יש לנטפרי מנוע אוטומטי שמוצא את הקישורים הציבוריים, והפיתרון הוא לבקש שיפתחו או לא לכתוב את כל הקישור (כמו שעשיתי אני למעלה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כדאי לדעת: יש לנטפרי מנוע אוטומטי שמוצא את הקישורים הציבוריים, והפיתרון הוא לבקש שיפתחו או לא לכתוב את כל הקישור (כמו שעשיתי אני למעלה)
ידוע לי, ואני מעדיף לבזבז נקודות מאשר לעקוף...
יש"כ על המידע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• FoxitPhantomPDFQuickGuide_9.4.docx
    2.7 MB · צפיות: 42
  • FoxitPhantomPDFQuickGuide_9.4.pdf
    1.6 MB · צפיות: 129
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי מדריך באנגלית, מישהו יודע לתרגם?
יש גם וורד וגם פי די אף [את ההמרה עשיתי בתוכנה...]
@aeb
אני יכול את מה שכולם יכולים...
לעשות תרגום אוטמטי...
לדעתי תרגום מייקרוסופט (בתוך וורד) הוא דיי טוב

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני יכול את מה שכולם יכולים...
לעשות תרגום אוטמטי...
לדעתי תרגום מייקרוסופט (בתוך וורד) הוא דיי טוב
נו אומר ועושה...
לא הצלחתי.
אולי אין לי תרגום אוטומטי?

קבצים מצורפים

• upload_2019-3-27_13-18-31.png
    upload_2019-3-27_13-18-31.png
    KB 34.1 · צפיות: 28

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה