שמחה תמידית
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לא עובד בנטפרי, (קובץ שהתפרסם לציבור)לא עובד טוב!
מצאתי תחליף לאקרובט!
יש יותר אפשרויות והרבה יותר נוח.
כבר מעלה:
יקח זמן
מה הפיתרון?
לא עובד בנטפרי, (קובץ שהתפרסם לציבור)לא עובד טוב!
מצאתי תחליף לאקרובט!
יש יותר אפשרויות והרבה יותר נוח.
כבר מעלה:
יקח זמן
זה 2012 בערך, מתאים בהחלטכן, וכל הפעלה גרמה לבעיה, אולי זה לא מתאים לוינ 7 -64?
זה התשובהמה לא בעברית?
לא ידעתי.., היא לא רשמית (העברית)ירון הפיץ גירסה עם עברית חלקית
אתה בטוח שיש דבר כזה לפתוח תיקייה? בגלל שמחר אתה מוסיף לשם קבצים שהם לא בדקו... לי אין שום מידע, אבל מסברא לא נראה לי...שלחתי פניה כבר נראה
אשמחמי שרוצה אפשר באישי
מצורף קישור אחר - אם יהיה בעיה תעדכנו ונבקש לפתוחאתה בטוח שיש דבר כזה לפתוח תיקייה? בגלל שמחר אתה מוסיף לשם קבצים שהם לא בדקו... לי אין שום מידע, אבל מסברא לא נראה לי...
חסוםאם יהיה בעיה תעדכנו ונבקש לפתוח
כדאי לדעת: יש לנטפרי מנוע אוטומטי שמוצא את הקישורים הציבוריים, והפיתרון הוא לבקש שיפתחו או לא לכתוב את כל הקישור (כמו שעשיתי אני למעלה)מצורף קישור אחר - אם יהיה בעיה תעדכנו ונבקש לפתוח
Foxit PhantomPDF
ידוע לי, ואני מעדיף לבזבז נקודות מאשר לעקוף...כדאי לדעת: יש לנטפרי מנוע אוטומטי שמוצא את הקישורים הציבוריים, והפיתרון הוא לבקש שיפתחו או לא לכתוב את כל הקישור (כמו שעשיתי אני למעלה)
או לעשות שיתוף פרטי על כל חשבון גוגלכדאי לדעת: יש לנטפרי מנוע אוטומטי שמוצא את הקישורים הציבוריים, והפיתרון הוא לבקש שיפתחו או לא לכתוב את כל הקישור (כמו שעשיתי אני למעלה)
התכוונתי - על חשבון גוגל של כל אחד שמבקש, ליתר ביטחון אם הובן אחרת...
התכוונתי - על חשבון גוגל של כל אחד שמבקש, ליתר ביטחון אם הובן אחרת...
נטפרי פתחו את הקישורמצורף קישור אחר - אם יהיה בעיה תעדכנו ונבקש לפתוח
תחליף עוצמתי לאקרובט
אכן, תודה רבה!נטפרי פתחו את הקישור
אני יכול את מה שכולם יכולים...
הנה התוצאה, מלמעלה זה נראה דיי טובנו אומר ועושה...
לא הצלחתי.
אולי אין לי תרגום אוטומטי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים