- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;2389542:אגב, מקרים רבים של אוטיזם מגיעים בזוגות באותה משפחה.
זה גם החומר הכימי?.
יתכן שעל בעלי גנטיקה מסויימת החומר משפיע בצורה כזו
נכתב ע"י דיצה;2389542:אגב, מקרים רבים של אוטיזם מגיעים בזוגות באותה משפחה.
זה גם החומר הכימי?.
נכתב ע"י מרשי;2389540:מאד משתתפת בצער ובכאב, לראות כזו הידרדרות אצל בן משפחה יקר.
רק רוצה להבין: למה "התלבשת" דווקא על החיסונים?
אולי זה בגלל שהילד אכל הרבה במבה? (סתם זורקת מהראש)
רק בגלל המחקר האחד ההוא שהופרך לחלוטין?
נכתב ע"י דיצה;2389627:נראלי שיש הרבה יותר נפגעים בכבישים מאשר מחיסונים.
נכתב ע"י hbecker;2389458:הילדים שלי פרכסו בחום. בלי קשר לחיסון.
אה, אולי זה מהחיסון שהם קיבלו שנה לפני או על שם החיסון העתידי חצי שנה אחרי.
יכול להיות....
כל עליה של חום דרסטית עלולה לגרום לפרכוסים.
תבדקו כמה ילדים חוו פרכוס בחום בלי קשר לחיסונים.
תוכלי בבקשה לשלוח לי הודעה?יש לי בת אחת שלא קיבלה חיסונים מסיבות רפואיות (אלרגיה. לא משהו רציני, ובכל זאת, שום רופא ילדים לא הסכים לתת לה אישור לטיפת חלב, וטיפת חלב לא הסכימו לחסן אותה).
חיסון אחד (לא זוכרת איזה. ההכי חשוב) היא קיבלה בבית חולים באשפוז יום, תחת השגחה רצינית ועם פניסטיל בערוי במקביל. את החיסונים האחרים היא לא קיבלה.
לגבי צינונים ונזלת - לא ראיתי שום הבדל בינה לבין הבנות האחרות, המחוסנות.
תוכלי בבקשה לשלוח לי הודעה?
לי אין אפשרות
עד איזה גיל אפשר להשלים בטיפת חלב?סתם עדכון אם כבר הקפצת את האשכול - במשך השנים השלמנו את החיסונים העיקריים לאותה ילדה מההודעה שציטטת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אסתי5, בַּת שֶׁל מֶּלֶך, plsql ועוד 3 משתמשים6 //