- הוסף לסימניות
http://www.hidabroot.org/article/210228http://www.hidabroot.org/article/210228
אזהרה- תמונה קשה לצפיה
אזהרה- תמונה קשה לצפיה
כלבת?? לכל האוכלוסיה? כולם ננשכים?נכתב ע"י יפה;2386960:איפה מחלת האבעבועות השחורות?
האם שמעת לאחרונה על משהו חולה כלבת?
מה עם הפוליו, שהפילה חללים רבים בשנות קום המדינה?
ועוד, ועוד....
כל המחלות האלו נעלמו מהנוף בזכות החיסונים!!!!
חיסונים של אוכלוסיה שלימה!!!!
לא לחסן ילדים זה חוסר אחריות!
זה שהילדים הלא מחוסנים לא חולים - זה בגלל שכל השאר מסביב מחוסנים.
זה עוזר גם לאנשים עם מערכת חיסונית חלשה.
כאשר יש התפרצות של מחלה, היא מתחילה בדר"כ אצל לא מחוסנים, אבל אז מתפשטת לאנשים עם מערכת חיסונית חלשה, ועלולה לפגוע בהם קשות!!!!
מי יכול לקחת את זה על המצפון שלו???
נכתב ע"י יפה;2387016:אני מבינה שזה מעצבן אותך לקרוא נגד.
אבל תביני,
אם תראי אשכול שמבקש עיצות לביצוע פיגוע. (הקצנתי, אני יודעת)
לא נזעקי נגד?
המבקשת תענה - לא ביקשתי אם כן או לא, שאלתי רק איך כן.
זה לא הולך ככה.....
אנחנו רואות נשים הולכות ומסכנות את כלל הציבור, וכן, נזעקות!
סליחה אם זה מפריע לך.
!
נכתב ע"י יפה;2387133:אגב לפוליו - אין חיסון רק לקחת חומצה פולית לפני ההריון ,
נכתב ע"י תקוה;2387164:למי שמתחסן חשוב לזכור!
לא עושים חיסון לילד מנוזל/חום/נוטל אנטביוטיקה/לא מרגיש טוב.
נכתב ע"י yoffy;2387173:למה? מה זה עושה?
לי האחות אמרה לבוא להתחסן אפילו שהילד בן שנה וחצי באמצע אנטיביוטיקה לדלקת ראות! אבל לא הלכתי כי רופא ילדים אמר לי.
נכתב ע"י חותם3210;2387140:
נכתב ע"י yoffy;2387173:למה? מה זה עושה?
לי האחות אמרה לבוא להתחסן אפילו שהילד בן שנה וחצי באמצע אנטיביוטיקה לדלקת ראות! אבל לא הלכתי כי רופא ילדים אמר לי.
נכתב ע"י תקוה;2387169:???????????????????????????????
מה הקשר?
או שטעית?
נכתב ע"י מרשי;2387182:ולי האחות אמרה לא לחסן כי הילדה קצת משלשלת...
נכתב ע"י תקוה;2387193:זה יכול לגרום לסיבוכים מפחידים.
ילד שמקבל חיסון צריך שהמערכת החיסונית בגוף תהיה חסקה כדי להילחם עם הנגיף (החי/מוחלש/מומת)
נכתב ע"י ינשופי;2387226:לידיעתכן, אלו שמוציאים מאמרים וכתבות נגד החיסונים (ותרופות נוספות, בעיקר נגד ריטלין) זו כת הסיינטולוגיה. כסף לא חסר להם, והם יכולים אף לשחד רופאים כדי שיגידו מה שהם רוצים.
לתשומת ליבכן!
נכתב ע"י yoffy;2387229:נא לא להיסחף
נכתב ע"י ינשופי;2387226:לידיעתכן, אלו שמוציאים מאמרים וכתבות נגד החיסונים (ותרופות נוספות, בעיקר נגד ריטלין) זו כת הסיינטולוגיה. כסף לא חסר להם, והם יכולים אף לשחד רופאים כדי שיגידו מה שהם רוצים.
לתשומת ליבכן!
נכתב ע"י נתין;2387235:בא נניח את הבעיה על השולחן - הציבור החרדי הוא גם גאוותן וגם תמים! השילוב בין השניים הוא קטלני כי אנחנו לא מסכימים לשמוע דעות אחרות ממה שמקובע אצלינו, לא לחינם שומעים ללא סוף על אברכים שהשקיעו אצל נוכלים או שקנו דירה ללא ערבות בנקאית וכדומה.
ועוד עושים מזה שיטה השקפתית...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אסתי5, בַּת שֶׁל מֶּלֶך, plsql ועוד 3 משתמשים6 //