הטיפול עבורי - אישה נשואהבקשר לרופא גבר/אישה/ילדים?
אצל איזה רופאה?אני טופלתי והייתי מרוצה מאוד!!
איזה רופאה?אני היייתי ולא הייתי מרוצה
אחכ עברתי לרופאה שהמזכירה שם המליצה לי והייתי מרוצה מאוד מאוד
לילדים לא מרוצה בכלל שוקלת להעביר אותם קופה בגלל זה
1. התעריף הזה נקבע ע"י משרד הבריאות. אך יתכן והם אינם מוכנים לנסות בלי גז צחוק.במכבידנט כל טיפול שיניים לילדים עולה 23ש"ח+26 ש"ח על שימוש בגז צחוק= 49 ש"ח לכל טיפול שיניים (לא זול בכלל) הדבר המעצבן/מכעיס שיש דבר כזה שנקרא "עזרה ראשונה" שמשהו כואב ואין אפשרות לחכות לתור כי התורים שם הם בלי אפשריים, אז מגיעים למשהו שהוא אפילו לא חצי עבודה רק להרגעה ומשלמים שוב 49 ש"ח
באתי ל"עזרה ראשונה" ושילמתי 49ש"ח על זה שהרופא אמר לי שזה לוקח זמן עד שהכאבים נפסקים לחלוטין.
הכל תלוי בשיקול דעתו של הרופא.2. היינו עם עזרה ראשונה ולא גבו שקל!!
לא יודע..הכל תלוי בשיקול דעתו של הרופא.
אני גם באתי עם כאבים איומים וחיכיתי שעתיים בשביל שהרופא יגיד לי שהשן חייבת עקירה ואין מה לעשות חוץ מלקחת משככי כאבים.
כשיצאתי החוצה המזכירה אמרה לי לחכות כי היא צריכה לראות אם הרופא מחייב בתשלום או לא.
הוא היה הוגן ולא שילמתי כלום.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //