- הוסף לסימניות
אנחנו צריכים המלצה למכונת כביסה לזוג צעיר. המליצו לנו על AEG או Haier , מה אתם אומרים?
@טכנאי מכשירי חשמל , האם תוכל בבקשה להמליץ?
@טכנאי מכשירי חשמל , האם תוכל בבקשה להמליץ?
זו בדיוק הסיבה שצריך לקנות לזוג צעיר מכונת כביסה גדולה חשוב להקפיד שגם תהיה איכותית, זוג צעיר זה רק עניין של זמן תוך כמה שנים הם יצטרכו מכונה גדולה, לזוג זקנים אולי מתאים לקנות מכונה קטנה/פשוטהקונסטרוקטה כ-5 קילו
יש לי מאז שהייתי זוג צעיר (11 שנים) אני מחכה שתתקלקל ואוכל לקנות 7-8-9 קילו, והיא לא מתקלקלת...
גם זוג צעיר ברגע שכבר מתרחב לאחד פלוס לא מספיק לו 5 ק״גזו בדיוק הסיבה שצריך לקנות לזוג צעיר מכונת כביסה גדולה חשוב להקפיד שגם תהיה איכותית, זוג צעיר זה רק עניין של זמן תוך כמה שנים הם יצטרכו מכונה גדולה, לזוג זקנים אולי מתאים לקנות מכונה קטנה/פשוטה
כי 10 הוא לא סטנדרט, אבל יש משפחות ברוכות ילדים שמסתדרים היטיב עם 7, ואין להם 8-9למה לא לקנות את ה10 קילו?
לבית עם ילדים זה לא מיותר בכלל
ואם באמת חושבים על כמה שנים קדימה - זה משמעותי
לא סטנדרט לדעתי כי אנשים לא רגילים לזהכי 10 הוא לא סטנדרט, אבל יש משפחות ברוכות ילדים שמסתדרים היטיב עם 7, ואין להם 8-9
וזה לאו דווקא שניייים קדימה
ודאי, רק אל תקנו לזוצ 5...לא סטנדרט לדעתי כי אנשים לא רגילים לזה
לא כי אין בזה צורך
3-4 ילדים וה10 קילו זה ברכה
למה לא לקנות את ה10 קילו?
לבית עם ילדים זה לא מיותר בכלל
ואם באמת חושבים על כמה שנים קדימה - זה משמעותי
מענייןאם יש מקום בבית
עדיף שתי מכונות כביסה קטנה מאשר מכונה אחת גדולה
טכנאי אמר לי שמכונות גדולות 9+מעניין
על זה לא חשבתי
נראה לי בבית עם ילדים בדרך כלל ממלאים מכונות בקלות, לא?
עדיין 7+7 הם 14 ולא 10.מעניין
על זה לא חשבתי
נראה לי בבית עם ילדים בדרך כלל ממלאים מכונות בקלות, לא?
תודה על ההמלצה.בגדול המכונה הנפוצה ביותר היא בוש ואין להם תקלות מיוחדות ואנשים מרוצים מהם על פי רוב
AEG זנוסי ואלקטרולוקס (שלושתם אותו דבר) נחשבות בגדול לאותה רמה של בוש
לגבי אייר אני לא מכיר את המכונות שלהם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //